06.03.2017

Kje pa vas nevladniški čevelj žuli?Iščemo nevladnike, ki znajo (!) in si upajo kritično razmišljati o nevladniških uspehih, priložnostih, pobudah ali problemih, da nam pošljejo svoje prispevke, mi pa bomo skupaj z uredništvom MMC poskrbeli, da jih prebere pol milijona Slovencev.


Uredništvo rtvslo.si aka MMC nam je lani jeseni pri ideji o nevladniških kolumnah naših članov na njihovem portalu dobrohotno prišlo naproti; določili smo, da se bo kolumnam reklo dnevnik nevladnika. Naša ideja je bila sila preprosta (a ima še kako velik doseg), in sicer da se da kritičnemu razmisleku o nevladniških uspehih, priložnostih, pobudah ali problemih medijski prostor na drugem najbolj obiskanem spletnem naslovu v Sloveniji, zapis (v obliki kolumne) pa nevladniki napišejo sami, ker o dotični temi sami največ vedo.

Doslej se je zvrstilo 7 zapisov, kapacitete pa so še proste ... zato pozivamo vse naše člane, organizacije, ki premorejo ali poznajo posameznike, ki znajo in si upajo spisati 3 tisoč znakov in s svojim pogledom na nevladniški uspeh ali težavo nagovoriti prek pol milijona obiskovalcev MMC-ja, da nam temo in par vrstic zapisa pošljejo na uros.bonsek@cnvos.si. Poziv je odprt za nedoločen čas.

IZOBRAŽEVANJE

ABC PISANJA PROJEKTNIH PRIJAV - od ideje do projekta

DATUM: 29. 03, 05. 04, 11. 04. 2017
Predavateljica: Veronika Vodlan
VEČ IZOBRAŽEVANJ

IZOBRAŽEVANJE

PRAVNI IN DAVČNI VIDIKI PROSTOVOLJSKEGA DELA - vse o delu s prostovoljci v NVO

DATUM: Sreda, 26. 4. 2017,
od 16:00 do 18:30
Predavatelj: Matej Verbajs
VEČ IZOBRAŽEVANJ
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke