06.03.2017

Kje pa vas nevladniški čevelj žuli?Iščemo nevladnike, ki znajo (!) in si upajo kritično razmišljati o nevladniških uspehih, priložnostih, pobudah ali problemih, da nam pošljejo svoje prispevke, mi pa bomo skupaj z uredništvom MMC poskrbeli, da jih prebere pol milijona Slovencev.


Uredništvo rtvslo.si aka MMC nam je lani jeseni pri ideji o nevladniških kolumnah naših članov na njihovem portalu dobrohotno prišlo naproti; določili smo, da se bo kolumnam reklo dnevnik nevladnika. Naša ideja je bila sila preprosta (a ima še kako velik doseg), in sicer da se da kritičnemu razmisleku o nevladniških uspehih, priložnostih, pobudah ali problemih medijski prostor na drugem najbolj obiskanem spletnem naslovu v Sloveniji, zapis (v obliki kolumne) pa nevladniki napišejo sami, ker o dotični temi sami največ vedo.

Doslej se je zvrstilo 7 zapisov, kapacitete pa so še proste ... zato pozivamo vse naše člane, organizacije, ki premorejo ali poznajo posameznike, ki znajo in si upajo spisati 3 tisoč znakov in s svojim pogledom na nevladniški uspeh ali težavo nagovoriti prek pol milijona obiskovalcev MMC-ja, da nam temo in par vrstic zapisa pošljejo na uros.bonsek@cnvos.si. Poziv je odprt za nedoločen čas.

IZOBRAŽEVANJE

CROWDFUNDING ZA NEVLADNIKE

DATUM: Torek, 9. 5. 2017,
od 16:00 do 18:30
Predavatelja: Brodoto
VEČ IZOBRAŽEVANJ

IZOBRAŽEVANJE

ABC SPREMLJANJA IN VREDNOTENJA

DATUM: 17. 05, 23. 05, 30. 05. 2017
Predavateljica: Veronika Vodlan
VEČ IZOBRAŽEVANJ
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke