12.06.2017

Lepa konferenca. Vse pohvale. Sem srečal same zadovoljne ljudi ...… nam je po koncu letošnje nevladniške konference napisal Matjaž Germ, kreativni direktor agencije Mayer MccCann in eden od predavateljev. In pohvale še vedno prihajajo na naš Facebook, v naše inboxe ali na telefone. Veseli smo jih. Letošnja nacionalna nevladniška konferenca o dobrih zgodbah, ki se je v sredo odvila v Poligonu, je bila uspešna, navdušeni so bili tako udeleženci kot predavatelji. Hvala vsem za ideje, zgodbe, čas, komentarje, vprašanja, spodbudne besede …

Pa vendar, there is always a but, je imela konferenca eno hibo – namreč kar 85 prijavljenih (žal) na konferenco ni prišlo niti ni javilo, da jim ne bo uspelo, čeprav smo udeležence več kot teden dni prej prosili za če ne uspete, prosimo, da nam javite. Ne samo, da zato 40 ljudem, ki so se še hoteli prijaviti, udeležbe nismo mogli zagotoviti, ker je bila kapaciteta Poligona vsaj na papirju polna, ob tem smo imeli vsaj za 1500 evrov dodatnih stroškov (kar pomeni najmanj tri celodnevne brezplačne delavnice), ker se med predavanji, ko se ljudje družijo, prileže kava, tudi čas za kosilo je bil vmes. A kar je morda še najbolj pomembno, po konferenci je ostalo ogromno hrane, skrbno pripravljene kave, odprtih sokov, ki se jih ne da vseh porabiti naslednji dan.

Zato si želimo, da bi se ob naslednji nacionalni nevladniški konferenci na koncu lahko zahvalili ne samo gostom, predavateljem in tistim, ki so se konference udeležili, ampak tudi tistim, ki so nam pravočasno sporočili, da na konferenco ne (z)morejo, kot je to naredilo 13 njihovih nevladniških kolegov … posebej hvala njim in še enkrat hvala vsem, ki ste se z nami družili v Poligonu.

Ekipa CNVOS 
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke