19.06.2017

Letos v #nulapet 600 tisoč evrov več kot lani

Letos se je za donacijo #nulapet odločilo 25 tisoč ljudi več kot lani, skupaj 441.562 zavezancev, zbranih pa je bilo dobrih 600 tisoč evrov več kot lani. Po podatkih Finančne uprave so zavezanci del svoje dohodnine namenili 5.054 različnim upravičencem (lansko leto 4.814) v skupnem znesku 4.603.843 evrov, lansko leto 3.999.802 evrov.


Verjamemo, da je ta neverjeten uspeh tudi zasluga kampanje #nulapet, še posebej gredo zahvale vsem glasbenikom in glasbenim skupinam, igralcem, športnikom, voditeljem, ki so v kampanji sodelovali – Modrijanom, Mi2 in Kataleni, Tanji Kocman in Timu Koresu Koriju, Denisu Avdiću, Mihi Šaleharju, Anji Hlača Ferjančič, Dejanu Zavcu, Klemnu Janežiču, Jožetu Robežniku, Boštjanu Gorencu – Pižami, Roniju Kordišu, Saši Lendero, Mihi Mazziniju, ekipama Kina Šiške in Mladinskega gledališča Ljubljana in še številnim drugim …

Zahvala gre tudi več kot 40 medijem, ki so akcijo #nulapet uredniško podprli, regionalnim nevladnim stičiščem, ki so omrežili občinska glasila, hvala tudi vsem nevladnikom, ki so besedo #nulapet širili po družbenih omrežjih, spletnih straneh, od ust do ust … in hvala vsem Slovencem, ki ste darovali svojih #nulapet za dobre in dobrodelne namene. Če pa tega še niste storili, lahko to storite že danes. Več na dobrodelen.si.
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke