09.10.2017

Nevladniški dedek Mraz (še) čaka na vaše prijaveKot smo vas že obvestili, se je tudi letos dedek Mraz odločil, ker se je lani tako super in fino imel, da si bo z veseljem utrgal nekaj uric in obiskal otroke zaposlenih v nevladnih organizacijah. Ti ga bodo s svojimi starši, verjamemo, da z navdušenjem, pričakali 18. decembra ob 17. uri v Kinu Šiška v Ljubljani. 

Dedku Mrazu smo, da se bo v predpraznični gneči lahko čim bolje organiziral, že poslali prvi seznam s 95 imeni (že prijavljenih) otrok, a pravi, da si silno želi, da ga v Kinu Šiška pričaka še več otrok. Na CNVOS bomo poskrbeli za prihod dedka Mraza, nakup daril in za kulturni program – letos bodo otroci skupaj z čarovnikom čarali in pričarali novoletno jelko.

Da pa si bo dedek Mraz še naprej lepo in dobro mislil o nas nevladnikih, prosimo vse zainteresirane organizacije, da se čim prej prijavijo in sporočijo število otrok, spol ter njihovo starost, saj bomo le tako lahko zagotovili primerna darila za prav vse otroke. Darila bodo za vse otroke enotna – prilagojena pa glede na starost in spol. Vsaka organizacija krije stroške daril za otroke svojih zaposlenih. Prispevek za darilo pa je 15 EUR.

Prijavi se Se vidimo 18. decembra v Kinu Šiška.

Ekipa CNVOS in dedek Mraz :)


          

 
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke