18.10.2017

Želiš izboljšati delovanje svoje organizacije? Pridruži se nam na eni od brezplačnih delavnic – skupaj je lažje!

CNVOS s Civil Society Development Foundation iz Romunije in mrežo ENNA iz Bruslja izvaja projekt Organizacijski razvoj organizacij, ki delajo z mladimi in za mlade. V sklopu projekta bomo izvedli pet pilotnih delavnic na temo organizacijskega razvoja mladinskih organizacij. Udeleženci delavnic bodo preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost individualnega svetovanja s strani CNVOS.

Delavnice bodo potekale:
- 10. in 11. novembra v Novem mestu
- 17. in 18. novembra v Mariboru,
- 20. in 21. novembra v Ljubljani (vsa prosta mesta že zasedena!) ter
- 11. in 12. decembra v Kopru.

Okvirni program:

Prvi dan – 10:00 do 17:00
Prvi dan bodo udeleženci spoznali osnove organizacijskega razvoja ter orodja in priročnik, ki so bili razviti v okviru projekta. Prek interaktivnih metod dela bodo razmišljali o svojih organizacijah in s pomočjo orodij v priročniku identificirali ključna področja, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti in nadgraditi svoje delovanje.

Drugi dan – 10:00 do 13:00
Drugi dan bo namenjen praktičnemu načrtovanju potrebnih ukrepov, ki jih organizacije lahko izpeljejo v roku enega leta in tako izboljšajo svoje delovanje. Skupaj bomo pripravili individualne načrte dela, pri uresničitvi katerih bo organizacijam na voljo tudi mentorstvo CNVOS-a.

Prijava

Vse zainteresirane vabimo, da izpolnijo spletno prijavo.
Prijava na delavnico v Mariboru
Prijava na delavnico v Kopru

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna. Od udeležencev se pričakuje aktivna udeležba na obeh dnevih. Število mest je omejeno (šteje čas prijave, zato pohitite s prijavami). Za odmore in prigrizke bo poskrbljeno, spanje ni predvideno (možne izjeme, če je to nujno). Točne lokacije in podrobnejši program bodo prijavljenim posredovane naknadno.

Več informacij

Veronika Vodlan, tel: 01 542 14 22 in veronika.vodlan@cnvos.si

Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke