05.12.2017

66 % Miklavžev popust za naša svetovanja – 3 ure za ceno 1V prazničnem času je lepo, da se s kakšno pozornostjo spomnimo na tiste, s katerimi smo si blizu ... Naši pravni, projektni in komunikacijski strokovnjaki so nam zato predlagali, da v prihodnjem letu pri svetovanjih pomagamo in pridemo naproti še več nevladnim organizacijam.

Zato smo za manjše nevladne organizacije pripravili resnično ugodno ponudbo 3 za 1. Ta vam za 40 evrov, kolikor stane 1 svetovalna ura, prinaša kar 66 % popusta oziroma kar tri ure svetovanj. Za večje nevladne organizacije, ki za reševanje svojih pravnih ali projektnih zagat potrebujejo na leto več kot 3 ure svetovanj, pa smo pripravili ponudbo 15 ur svetovanj za ceno 10.

Obe ponudbi lahko koristite za pripravo ali pregled pogodb, pravilnikov, statutov, za pregled ali pripravo projektnih prijav, za iskanje ustreznih razpisov, partnerjev, donatorjev, za svetovanje na področju komuniciranja, socialnega podjetništva ... Naši svetovalci so vam na voljo po elektronski pošti, po telefonu, lahko pa se z njimi pri nas tudi osebno srečate.

Miklavževa ponudba naših svetovanj velja samo za prijave, ki ji prejmemo do ponedeljka, 11. decembra, do polnoči, svetovanja pa lahko nato koristite od dneva plačila pa do konca 2018.

Lep uvod v praznični čas želimo.

Ekipa CNVOS
Prijava: 3 za 1 
Prijava: 15 za 10 Miklavževa ponudba velja za prijave, ki jih prejmemo do ponedeljka, 11. decembra, do 24. ure. Svetovanja lahko koristite od dneva plačila pa do konca 2018. Vsaka organizacija lahko vsako ponudbo izkoristi samo enkrat. Vsaka nadaljnja ura se obračuna po rednem ceniku, neporabljene ure iz te posebne ponudbe se ne prenesejo v 2019. Ponudba se izključuje z drugimi popusti. Najmanjša obračunska enota je pol ure. Za več infrormacij smo vam na voljo na info@cnvos.si ali na 01 542 14 22.
Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke