08.01.2018

Dodatna delavnica organizacijskega razvoja za mladinske organizacije v Ljubljani

Zaradi velikega povpraševanja bomo delavnico za razvoj mladinskih organizacij v Ljubljani ponovili. Delavnica bo 25. in 26. januarja 2018 v prostorih CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana.

Udeleženci delavnic bodo preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost dodatnega individualnega svetovanja.

Delavnica poteka v sklopu projekta Organizacijski razvoj organizacij, ki delajo z mladimi ali za mlade, ki ga izvaja CNVOS skupaj s Civil Society Development Foundation iz Romunije in mrežo ENNA iz Bruslja.

Izmed tistih, ki so se ali se še bodo udeležili delavnic, bomo izbrali 2 predstavnika, ki bosta marca zastopala slovenske mladinske organizacije na zaključni konferenci projekta v Bruslju.

Okvirni program:
Prvi dan – 10:00 do 17:00
Prvi dan bodo udeleženci spoznali osnove organizacijskega razvoja ter orodja in priročnik, ki so bili razviti v okviru projekta. Prek interaktivnih metod dela bodo razmišljali o svojih organizacijah in s pomočjo orodij v priročniku identificirali ključna področja, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti in nadgraditi svoje delovanje.

Drugi dan – 10:00 do 13:00
Drugi dan bo namenjen praktičnemu načrtovanju potrebnih ukrepov, ki jih organizacije lahko izpeljejo v roku enega leta in tako izboljšajo svoje delovanje. Skupaj bomo pripravili individualne načrte dela, pri uresničitvi katerih bo organizacijam na voljo tudi mentorstvo CNVOS-a.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Od udeležencev se pričakuje aktivna udeležba na obeh dnevih. Število mest je omejeno (šteje čas prijave, zato pohitite s prijavami). Za odmore in prigrizke bo poskrbljeno.
Prijavi se
Več informacij
Veronika Vodlan, tel: 01 542 14 22 in veronika.vodlan@cnvos.si

Nazaj
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke