ČLANSTVO V CNVOS = PREDNOST ZA PREDNOSTJO

CNVOS aktivno združuje več kot 1100 različnih zvez, malih in velikih nevladnih organizacij. Brezplačna in enostavna včlanitev nevladnim organizacijam prinaša ugodnosti na področju svetovanja, pri tehnični podpori in izpostavitvi njihovih aktualnih dogodkov, akcij, pobud in drugih aktivnosti. V CNVOS deluje tudi Razvojni center, znotraj katerega delujejo članice, ki so poleg ustanoviteljev najtesneje povezane s CNVOS in ki lahko pomagajo sooblikovati delovanje CNVOS. Več o sodelovanju znotraj Razvojnega centra in njegovih prednostih si lahko preberete tudi tu.
 
UGODNOSTI ČLANSTVA:
  • Brezplačno krajše pravno svetovanje ob vseh ključnih pravnih vprašanjih v življenju nevladne organizacije (sklepanje pogodb, ureditev razmerij med organi in člani organizacije …)
  • Brezplačno krajše svetovanje na temo črpanja sredstev na različnih domačih in evropskih razpisih
  • Brezplačno krajše svetovanje na področjih komuniciranja s sponzorji in donatorji, člani in javnostjo
  • Brezplačna izposoja tehnične opreme
  • Brezplačna uporaba konferenčne sobe za krajša srečanja, sestanke, posvete, delavnice
  • Možnost brezplačne udeležbe na delavnicah, treningih in drugih usposabljanjih v organizaciji CNVOS
  • Brezplačno kopiranje, skeniranje in vezava za tiste članice, ki imate NVO manj kot dve leti


V CNVOS se lahko včlani vsaka nevladna organizacija. Članstvo je brezplačno, organizacija, ki želi postati članica, mora izpolniti PRISTOPNO IZJAVO in jo poslati na CNVOS.

 
Vsaka nova članica prejme geslo, s pomočjo katerega dostopa do vseh vsebin na spletnih straneh www.cnvos.si, www.cnvos.info in www.razpisi.info, hkrati pa je uvrščena na listo prejemnikov obvestil za nevladne organizacije, ki jih ureja CNVOS.

 
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke