NA VPRAŠANJE NAJDEMO ODGOVOR

Od ustanovitve l. 2001 do danes CNVOS vsebine na različnih področjih delovanja stalno dopolnjuje in nadgrajuje, s čimer se odziva na predloge in potrebe tako nevladnega sektorja kot zahteve zunanjega okolja. CNVOS kot sogovornik in podpornik več kot 25000 nevladnih organizacij znotraj svojega delovanja pokriva relevantne teme, ki vplivajo na vsakdanje delovanje slovenskih nevladnih organizacij.

Glavna področja delovanja, navedena tudi v levem stranskem stolpcu, se usmerjajo na oblikovanje podpornega okolja za nevladne organizacije s sooblikovanjem politik; razvoj projektov oziroma pomoč pri razvoju le teh; pomemben del dejavnosti predstavljajo svetovanja in izobraževanja strokovnih sodelavcev CNVOS; soupravljamo enega izmed vidnejših finančnih mehanizmov, ti. Norveški sklad; z usposabljanjem in vodenjem pomagamo do priznanega standarda kakovosti NVO; kot osrednji nevladni informator in skrbnik spletnih strani z novimi razpisnimi priložnostmi, aktualnim dogajanjem in pomembnimi novicami na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni skrbimo za obveščenost naših NVO; redno izpopolnjujemo bazo uporabnih informacij, itd.

Vsakodnevni stik z nevladnimi organizacijami in redno spremljanje dogajanja, ki vpliva na delo nevladnih organizacij, CNVOS omogoča stalno razvijanje novih koristnih vsebin za nevladne organizacije. Z znanjem, izkušnjami in razumevanjem pomagamo nevladnemu sektorju ter mu omogočamo razvoj.

V kolikor menite, da na vaše vprašanje ne najdete odgovora na naši spletni strani, nas kontaktirajte preko elektronske pošte (info@cnvos.si) oziroma nas pokličite (01 542 14 22), mi pa se bomo potrudili za hiter in strokoven odgovor.

 
 
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke