PRAVA INFORMACIJA OB PRAVEM ČASU = KLJUČ DO USPEHA

Ena od osrednjih dejavnosti CNVOS je informiranje nevladnih organizacij o aktualnih razpisnih priložnostih ter novih priložnostih za njihov razvoj. Ob naboru relevantnih informacij s področja pridobivanja nepovratnih sredstev zagotavljamo tudi obširen pregled aktualnega dogajanja na različnih vsebinskih področjih doma in po svetu ter redno obveščamo o novostih na področju sistemskega razvoja sektorja. Razvijamo spletne aplikacije, s katerimi nevladnim organizacijam nudimo možnost samostojnega oblikovanja pravnih dokumentov; spodbujamo sodelovanje preko izmenjava sredstev in kapacitet; ponujamo pregledno obliko ponudb delovnih mest v NVO sektorju; organizacijam ponujamo seznam NVO prijaznih podjetij/dobaviteljev. Nekatere najbolj uporabne informacije smo zbrali tudi v rubriki Uporabno za NVO, kjer smo predstavili odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja oziroma izzive, s katerimi se NVO srečujejo.
 
SPLETNI STRANI:
RAZPISI.INFO - Vlogo osrednjega nacionalnega informatorja za nevladne organizacije CNVOS upravičuje s skrbjo za eno izmed bolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji Razpisi.info, na kateri objavimo več kot 1000 nacionalnih in evropskih razpisov kot tudi informacij o alternativnih virih financiranja letno.

cNVOs.INFO
- Spletna stran cNVOs.info je največje spletno informacijsko mesto, kjer lahko nevladne organizacije pridobijo najbolj ažurne, celovite in obširne novice o dogajanju v nevladnem sektorju. Na letni ravni na njej objavimo več kot 2000 prispevkov z vseh področij delovanja NVO, vključno z informacijam s področja sistemskega razvoja sektorja.

APLIKACIJE
ePRAVNIK - Spletna aplikacija, s pomočjo katere si lahko nevladne organizacije (tudi tiste v ustanavljanju) same in glede na svoje potrebe izdelajo različne individualne pravne dokumente, ki jih potrebujejo za svoje delo. Interaktivni vmesnik je nastal na podlagi izkušenj pravne službe CNVOS, z njegovo pomočjo pa je oblikovanje pravnih dokumentov za NVO bistveno lažje, brezplačno, a še vedno strokovno.
 
eSEJMIŠČE - Portal je namenjen povezovanju in spodbujanju mreženja organizacij preko izmenjave oziroma koriščenja njihovih sredstev in kapacitet. Znotraj sejmišča NVO brezplačno iščejo in ponujajo svoja sredstva oziroma kapacitete ostalim NVO.

ZAPOSLITVE v NVO
- Spletno mesto za iskanje in oddajo aktualnih prostih delovnih mest v nevladnem sektorju.

POSEBNE PONUDBE za NVO
- Spletno mesto, na katerem lahko NVO najdejo najboljše ponudbe, s katerimi si lahko znižajo stroške delovanja. Znotraj sejmišča NVO brezplačno iščejo in ponujajo svoja sredstva oziroma kapacitete ostalim NVO, na njej pa lahko svoje storitve po cenovno ugodnejših pogojih ponujajo tudi podjetja.
 
UPORABNE VSEBINE
Na podlagi izkušenj in izhajajoč iz vsakodnevnega stika ter dialoga z nevladnimi organizacijami smo zbrali najuporabnejše informacije za delovanje organizacij. Tako lahko slednje na naših spletnih straneh dostopajo do odgovorov na najpogostejša vprašanja s področja prava ter publikacij CNVOS. Bazo uporabnega znanja za NVO pa dopolnjuje tudi podatkovni in grafični prikaz pomembnejših podatkov o slovenskem nevladnem sektorju.
 
e- NOVICE
Redno spremljanje novic je ključno za dobro delo katere koli organizacije. Informacije, ki jih redno pripravlja in objavlja CNVOS, lahko tako prejmete tudi na vaš elektronski naslov, kar storite s prijavo na naše e-novice. Prijavite se lahko s pomočjo obrazca na desni ali skupaj z registracijo, kar vam poleg neomejenega dostopa do vsebin na naših informacijskih portalih omogoča še objavo prispevkov, povezovanje in iskanje projektnih partnerjev na strani Razpisi.info, izbiro področij, s katerih želite prejemati informacije, oblikovanje pravnih dokumentov v ePRAVNIKU, objavo prostih delovnih mest ter objavljanje ponud na portalih eSEJMIŠČE in POSEBNE PONUDBE za NVO.

KONTAKT

TINA MITHANS
TEL: +386 1 542 14 22
FAX: +386 1 542 14 24
E-mail: tina.mithans@cnvos.si
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke