VSEBINE PO VAŠI MERI

Včasih tudi še tako dobri izobraževalni sklopi ne zajamejo vseh potreb organizacij; včasih potrebujejo zgolj zelo specifične informacije, včasih potrebujejo kombinacijo različnih znanj, včasih poseben poudarek na kakšnem izmed področij delovanja. Največkrat poiščejo pomoč v obliki seminarja po meri organizacije, ki zaradi svojega poslanstva oziroma zaradi zelo usmerjenega cilja želijo poseben pristop in posebno pozornost strokovnjakov.

CNVOS lahko pomaga tudi v tem primeru, saj ekipa strokovnjakov in zunanjih sodelavcev lahko nevladnim organizacijam prilagodi izobraževalne seminarje natanko po njihovi meri. Seminarji se prilagodijo vsebinskim zahtevam, postrežejo z interdisciplinarnim povezovanjem znanj sodelavcev, ki sproti z vami preverjajo, ali so vaše zahteve dosežene. Seminarji po meri tako obsegajo vsa področja, ki jih CNVOS pokriva in znotraj katerih deluje.

Prednosti seminarja po meri organizacije so prilagoditev vsebine vašim potrebam in zahtevam, individualni pristop, sprotno preverjanje zadovoljstva in prilagajanje vsebin programa glede na vaše želje. S seminarjem po meri organizacije lahko pridobite vse najboljše, kar ponuja CNVOS.

Za več informacij in možnostih se obrnite neposredno na pisarno CNVOS (e-mail: info@cnvos.si, telefon: 01 542 14 22), lahko pa nas kontaktirate tudi preko spodnjega kontaktnega obrazca.
KONTAKTNI OBRAZEC
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke