PROMOCIJA NEVLADNEGA SEKTORJA

Ena od osrednjih dejavnosti CNVOS je promocija nevladnega sektorja v Sloveniji in v mednarodnem prostoru, kjer CNVOS nastopa kot član večjih evropskih mrež. Promocijske aktivnosti CNVOS ne obsegajo zgolj izpostavljanja pomena in dosežkov nevladnega sektorja v strokovnih in splošnih javnostih, temveč z obveščanjem o vsebinah gradi mnenjsko podobo tudi znotraj samega sektorja. Kot osrednji nevladni informator o pomembnih vsebinah obvešča NVO ter jih povezuje z različnimi javnostmi, ki se z nevladnimi organizacijami srečujejo vsak dan.

Poleg informacijskega delovanja CNVOS razvija platforme in dogodke, ki nevladni sektor preko vidnih in sporočilno močnih vsebin predstavlja čim širšemu krogu ljudi. Tako poleg vsakoletnih dogodkov festivala nevladnih organizacij Lupe in konference nevladnih organizacij CNVOS spodbuja in razvija projekte, ki nevladni sektor povezuje z gospodarstvom (projekt Trženje poslanstva), mediji (medijska akcija Vsak dan novinar, en dan nevladnik) in jim daje možnosti čim boljšega razvoja. V zadnjih letih je nevladni sektor tudi s pomočjo CNVOS prišel do vidnejših izpostavitev, prepoznavanje njegovega doprinosa in vključevanja v različne družbeno odgovorne poteze podjetij in družbenega okolja.

CNVOS si bo v dialogu z nevladnim sektorjem še vnaprej prizadeval za njegovo čim boljšo promocijo v slovenskem in mednarodnem okolju, pri tem pa mu lahko največ pomagajo prav nevladniki, ki delujejo kakovostno, učinkovito in transparentno.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke