KONTAKT

CNVOS
Povšetova 37
SI – 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 1 542 14 22
Faks: +386 1 542 14 24
E-mail: info@cnvos.si

RAZVOJ PROJEKTOV

Projekt je ena izmed najpogosteje uporabljenih besed v besedišču nevladnih organizacij, kar samo potrjuje, da slednje razvijanju in iskanju projektov posvetijo izjemno veliko časa. Z dobro zastavljenimi projekti nevladne organizacije lahko uresničujejo svoje poslanstvo in vizijo, zaradi katerih sploh obstajajo. CNVOS tako razvoju projektov namenja posebno področje svojega dela ter posameznikom in organizacijam nudi vso potrebno podporo pri realizaciji zastavljenih ciljev.

Z različnimi delavnicami in izobraževanji, svetovanji in s podporo izkušenih sodelavcev CNVOS nudi podporo posameznikom in organizacijam skozi celoten projekt oziroma v posameznih segmentih (razvoj projektne ideje, iskanje partnerjev, pisanje prijave, ipd.). Za povečanje možnosti uspeha projekta bomo poskrbeli s pomočjo izkušenj sodelavcev, z dostopom do informacij o priložnostih za izvedbo projekta, vključenost v različne nacionalne in evropske mreže pa nam olajša tudi povezovanje s potencialnimi projektnimi partnerji, itn.

Projekte lahko razvijemo tudi za vas, jih razvijamo skupaj z vami skozi celoten projekt oziroma vam pomagamo izboljšati zgolj posamezne dele projekta. Za več informacij in s konkretnimi vprašanji se obrnite na nas.
 
Več informacij s posameznih področij je na voljo v stranskem stolpcu.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke