VODENJE PROJEKTA

Po uspešni prijavi na razpis in veselju ob pozitivni odločitvi komisije se pred nevladnimi organizacijami pojavi nov izziv, tj. uspešno vodenje projekta, ki se je še v času razvijanja ideje zdel lahek zalogaj. Soočenje s čedalje bolj zahtevnimi pričakovanji glede izpolnjevanja organizacijskih, administrativnih in finančnih projektnih aktivnosti mnoge organizacije privede do spoznanja, da vodenje projekta zahteva veliko znanja.

CNVOS lahko nevladnim organizacijam pomaga tako z izobraževanjem na področju vodenja projektov kot tudi s prevzemom nalog tehnično-administrativnega vodenja projekta. Izkušnje in pregled nad uspešnimi izvedenimi projekti sta tista temelja, na podlagi katerih CNVOS zmore oblikovati učinkovit delovni načrt, predvideti morebitna tveganja in kako se jim izogniti, koordinirati projektne partnerje, nadzorovati porabo sredstev, ter kar je najbolj pomembno – izpolniti cilje projekta ter vse skupaj predstaviti financerjem.

Podpora učinkovite ekipe projektnih vodij ob vseh teh nalogah je nujna in nepogrešljiva. Pomeni velik prihranek časa in energije, ki jo je mogoče preusmeriti v kakovostno izvedbo projekta.
 
VSEBINE SVETOVANJA:
  • Pomoč pri načrtovanju in spremljanju vodenja projekta.
  • Optimizacija porabe časa in sredstev.
  • Oblikovanje predlogov izboljšav procesov vodenja, komunikacije, spremljanja …
  • Svetovanje glede koordinacije projektnega partnerstva.
  • Ciljno svetovanje glede izvedbe posameznih aktivnosti.
  • Celovito tehnično-administrativno vodenje projekta.
  • Priprava vsebinskih in finančnih poročil.


Za več informacij in za pomoč pri iskanju nasveta ter rešitve se obrnite na naše svetovalce.
KONTAKTNI OBRAZEC
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke