TEHNIČNA PODPORA

CNVOS poleg zagovorništva, pomoči pri razvoju projektov, svetovanj, usposabljanj in informiranja nevladnim organizacijam nudi tudi tehnično podporo pri izvedbi njihovih aktivnosti. V naših prostorih tako omogočamo koriščenje prostorov za organizacijo krajših delavnic, srečanj, izobraževanj oziroma posvetovanj, na razpolago ponujamo tudi izposojo tehnične opreme, s katero CNVOS razpolaga (projektorji, ozvočenje), itn. Omogočamo pa tudi izposojo davčne blagajne z vso potrebno strojno in programsko opremo tistim NVO, ki blagajno potrebujejo samo občasno in zato njen nakup ni smiseln. Nevladniška cena izposoje znaša 5 EUR + 2 EUR/na dan za vsak nadaljnji dan izposoje. Izposoja davčne blagajne je na voljo samo članom CNVOS (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj).

Prostore in opremo oddajamo tudi drugim organizacijam oziroma posameznikom, pri najemu in koriščenju opreme pa imajo prednost člani CNVOS, ki lahko naše prostore za izvedbo krajših predavanj, srečanj oziroma delavnic koristijo brezplačno, prav tako jim je na voljo brezplačno koriščenje naše tehnične opreme.

Seznam opreme se nahaja na tej povezavi, kjer lahko najdete tudi cenik. Za več informacij oziroma rezervacijo predavalnice za izvedbo dogodkov se lahko obrnete na pisarno CNVOS.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke