UPORABNO za NVO

Večina nevladnih organizacij se pri svojem delovanju srečuje s podobnimi vprašanji, na katere iščejo odgovor na najrazličnejših naslovih. CNVOS je tako na podlagi izkušenj in izhajajoč iz vsakodnevnega stika ter dialoga z nevladnimi organizacijami na tem mestu zbral najuporabnejše informacije za delovanje organizacij. Tako lahko slednje brezplačno dostopajo do odgovorov na najpogostejša vprašanja s področja prava (ustanovitev NVO, upravljanje in notranji akti, itd.), dobijo informacije o NVO sektorju, ipd. Na tem mestu so zbrane tudi publikacije CNVOS, do katerih je mogoče dostopati brezplačno, v njih pa se nahajajo informacije in priročniki za delovanje organizacij na najrazličnejših področjih.

Odgovori na najpogostejša vprašanja s področja prava, pravilnikov, financ in podpore za NVO se nahajajo v levem stranskem stolpcu.

Bazo uporabnega znanja za NVO dopolnjujeta tudi naša spletna aplikacija ePRAVNIK ter podatkovni in grafični prikaz pomembnejših podatkov o slovenskem nevladnem sektorju. Z vprašanji, na katere ne najdete odgovora tu, pa se lahko obrnete tudi na našega svetovalca ali nas kontaktirate preko elektronske pošte (info@cnvos.si) ali telefona (01 542 14 22).

Neprofitna pravna pomoč za društva, zavode, ustanove in socialna podjetja. Pomaga vam visoko strokovna, za vprašanja nevladnega sektorja specializirana pravna služba CNVOS. VEČ ...
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke