KONTAKT

Telefon: +386 1 542 14 22
Faks: +386 1 542 14 24
E-mail: info@cnvos.si
SEMINARJI PO MERI ORGANIZACIJE
Želite za vašo organizacijo organizirati seminar, ki je prilagojen vašim zahtevam in ki upošteva posebnosti vašega dela? CNVOS lahko za vas organizira seminar po meri, kjer skupaj z vami poiščemo vsebine, ki bi bile primerne ravno za vašo organizacijo. 
Več o tem ...

IZOBRAŽEVANJA

Ustrezna znanja in veščine so eno najmočnejših orodij za doseganje dobrih rezultatov. Katera so tista osnovna znanja, ki najbolj koristijo nevladnim organizacijam, ter katere tiste napredne vsebine, s katerimi lahko naredite korak naprej?

CNVOS ponuja celosten nabor izobraževanj in treningov, ki so jih naši strokovnjaki skupaj z zunanjimi sodelavci razvili z namenom, da vam pomagajo biti še uspešnejši in učinkovitejši pri vašem delu. Segajo od popoldanskih in enodnevnih delavnic do tri- in večdnevnih izobraževanj.

CNVOS-ovi trenerji imajo dolgoletne praktične izkušnje na področjih, ki jih pokrivajo, izobraževanja pa so zasnovana interaktivno, s številnimi praktičnimi vajami, ki utrdijo novo znanje.

Ker pa včasih še tako dobri izobraževalni sklopi ne zajamejo vseh potreb organizacij, CNVOS ponuja tudi izobraževanja po meri, ki jih skupaj z vami ukrojimo in prilagodimo potrebam in željam vaše organizacije, in individualna svetovanja.

Izobraževanja v letu 2016 so zaključena. Napovednik za leto 2018 bo objavljen v začetku januarja.
 
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke