KONTAKT

MAJA SPORN
TEL: +386 1 542 14 22
FAX: +386 1 542 14 24
E-mail: maja.sporn@cnvos.si
SEMINARJI PO MERI ORGANIZACIJE
Želite za vašo organizacijo organizirati seminar, ki je prilagojen vašim zahtevam in ki upošteva posebnosti vašega dela? CNVOS lahko za vas organizira seminar po meri, kjer skupaj z vami poiščemo vsebine, ki bi bile primerne ravno za vašo organizacijo. 
Več o tem ...

IZOBRAŽEVANJA - PRIDOBIVANJE SREDSTEV

Eden največjih izzivov nevladnih organizacij je pridobivanje sredstev, s katerimi lahko uspešno uresničujejo zastavljene cilje, zato ne preseneča, da so ta izobraževanja CNVOS ena izmed najbolj zasedenih. Pod opisi posameznih delavnic se nahaja tabela aktualnih izobraževanj iz opisanih področij.

 
USPEŠNA PRIJAVA NA RAZPISE
V okviru izobraževanja pri prijavah na razpise nevladne organizacije dobijo vpogled v razumevanje razpisne dokumentacije, razvijanju dobre ideje v dober projekt, povečevanju možnosti za uspeh na razpisih ter pisanju uspešnih projektnih prijav. Delavnica je prilagojena udeležencem in njihovi predhodni stopnji poznavanja razpisnih prijav ter izkušnjam, ki jih imajo.
 
PRIDOBIVANJE DONATORSKIH IN SPONZORSKIH SREDSTEV
Donatorska in sponzorska sredstva so poleg sredstev iz naslova razpisov najpogostejši vir financiranja nevladnih organizacij, ki pa je zaradi pomankljivega znanja oziroma nepravilnega pristopa velikokrat neizkoriščen. Udeleženci delavnic pridobivanja donatorskih in sponzorskih sredstev s pomočjo praktičnih primerov, dinamičnega dela v skupini ter z mentorjem na koncu osvojijo znanje, s katerim si bistveno povečajo uspeh.
 
TRŽENJE IN TRŽNO KOMUNICIRANJE
Uspešno trženje in tržno komuniciranje je postalo sestavni del področij, ki jih mora nevladna organizacija obvladati, če si želi zagotoviti daljše delovanje. Kako primerno tržno komunicirati, kje najti možnosti za trženje svojih storitev oziroma izdelkov, kako pristopiti ter veliko drugih vsebin vam v okviru izobraževanj predstavijo strokovnjaki CNVOS.
 
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke