Izobraževanje

Z #NULA EVRI DO POL MILIJONA LJUDI

Datum izobraževanja:

Torek, 14. 3. 2017,
od 16:00 do 17:30

Lokacija:

CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana

Cena:

18,30 € (cena vključuje DDV)

Organizator:

CNVOS

Podatki o organizatorju:

Telefon: 01 542 14 22
Faks: 01 542 14 24
e-mail: info@cnvos.si
Zaradi zapolnitve vseh prostih mest prijave na delavnico niso več mogoče.

Kako zasnovati in izpeljati nevladniško digitalno-medijsko kampanjo brez marketinškega proračuna in doseči pol milijona ljudi? Vabljeni na predstavitev (zakulisnega) nastajanja digitalno-medijske kampanje #nulapet, kjer boste izvedeli, kako v omejenem časovnem obdobju, z nič ali minimalnimi sredstvi, s pravo izbiro ambasadorjev pritegniti (za povrh) vse slovenske množične medije in doseči kar se da največji odziv ciljne skupine.

TERMIN: 14. marec 2017, 16.00 – 17.30
KRAJ: CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana
ROK PRIJAVE: 7. 3. 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest
KOTIZACIJA: 15 EUR + DDV
V skladu s splošnimi pogoji je udeležba mogoča le ob predhodnem plačilu kotizacije. Če boste kotizacijo poravnali na dan delavnice, potrdilo o plačilu prinesite s seboj na pričetek usposabljanja.

Lanskega 28. novembra je v medmrežje in med množične medije poletela digitalno-medijska kampanja #nulapet. Preprost in zapomnljiv #nulapet je bil poziv tistim, ki svojega pol odstotka dohodnine ne namenijo nikomur. Akcija, ki smo jo komunicirali na treh ravneh (lokalno prek občinskih glasil in nacionalno prek družbenih omrežij in množičnih medijev) je nemudoma naletela na izjemen odziv.

Videe skupin MI2, Katalena in Modrijani, voditeljev Denisa Avdića, Mihe Šaleharja, Tanje Kocman in Tima Koresa Korija, boksarskega prvaka Dejana Zavca, stand-up komika in pisatelja Boštjana Gorenca Pižame, igralca Klemna Janežiča, ekipe oddaje Slovenija ima telent in mnogih drugih si je na Facebooku ogledalo več kot 130 tisoč ljudi. Na akcijo se je na družbenem omrežju Twitter odzval predsednik republike Borut Pahor, samo objavo kolumnista in pisatelja Mihe Mazzinija je delilo 300 ljudi … Tudi (množični) mediji so takoj razumeli in podprli pobudo. Tako so o #nulapet pisali in poročali na 24ur.com, v dnevniku POP TV, na prvem programu Radia Slovenija, Radiu 1, Valu 202, pa v dnevniku Televizije Slovenija, v Delu, Večeru, na rtvslo.si (MMC), Radiu Celje, Radiu SI, Radiu Center, Radiu Antena ... Obisk spletne strani dobrodelen.si je v prvih petih dneh akcije (!) presegel obisk preteklih 11 mesecev … skupaj pa je akcija dosegla najmanj pol milijona Slovencev.

Če vas zanima, kako zasnovati in izpeljati nevladniško digitalno-medijsko kampanjo brez marketinškega proračuna in z njo doseči pol milijona ljudi, vabljeni na predstavitev (zakulisnega) nastajanja digitalno-medijske kampanje #nulapet.


BREZPLAČNA UDELEŽBA

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice.

POJASNILO: CNVOS si prizadeva za prenos in širjenje temeljnih znanj, pomembnih za uspešno delovanje nevladnih organizacij. Treninge, namenjene pridobivanju poglobljenih znanj, ki jih pri svojem delu potrebujejo profesionalizirane organizacije in njihovi zaposleni, izvajamo brezplačno s pomočjo sredstev Evropskih strukturnih skladov (ESS). Da bi sektorju zagotovili tudi temeljna znanja in s tem zadovoljili celotno paleto potreb nevladnih organizacij, izvajamo tudi plačljive poldnevne in celodnevne delavnice. Vsa tako pridobljena sredstva v celoti namenjamo za izvajanje naših dejavnosti ter za solidarnostno zagotavljanje brezplačnih mest organizacijam, ki na letni ravni razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev.


Predavatelj

Uroš Bonšek se s komuniciranjem tako v gospodarstvu kot v javnem in nevladnem sektorju ukvarja že več kot 10 let.
Več
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke