Izobraževanje

KAKO VODITI USPEŠNO DIGITALNO KAMPANJO?

Datum izobraževanja:

Četrtek, 26. 10. 2017,
od 10:00 do 15:00

Lokacija:

CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana

Cena:

97,60 € (cena vključuje DDV)

Organizator:

CNVOS

Podatki o organizatorju:

Telefon: 01 542 14 22
Faks: 01 542 14 24
e-mail: info@cnvos.si
Vabimo vas na delavnico, na kateri se boste skupaj Domnom Savičem, komunikacijskim strategom z desetletnimi izkušnjami na področju oblikovanja spletne prisotnosti, učili oblikovanja in vodenja uspešne spletne kampanje.

TERMIN
: 26. oktober 2017, 10:00 – 15:00
TRAJANJE: 6 ur
ŠTEVILO UDELEŽENCEV: 14
KOTIZACIJA: 80 EUR + DDV
V skladu s splošnimi pogoji je udeležba mogoča le ob predhodnem plačilu kotizacije. Če boste kotizacijo poravnali na dan delavnice, potrdilo o plačilu prinesite s seboj na pričetek usposabljanja.

Danes si uspešne kampanje nevladne organizacije skorajda ne moremo več predstavljati brez spletne komponente. Družabna omrežja, spletna mesta, mobilne aplikacije, spletni dnevniki so orodja, ki jih je potrebno povezati z zgodbo in smislom, da bi z njimi dosegli naše občinstvo in pri njih uspeli z našim pozivom.

Na delavnici bomo skupaj pregledali digitalna orodja, na primerih uspešnih domačih in tujih kampanj prikazali njihovo uporabo in na koncu pojasnili še pravila in faze oblikovanja dobre komunikacijske strategije, s katero boste uspešno vzdrževali prisotnost na spletu in vodili spletne kampanje svoje organizacije.


Program

Registracija in uvod

Sklop 1: Stroji

Video: Digitalna orodja in značilnosti
Slika: Digitalna orodja in značilnosti
Besedila: Digitalna orodja in značilnosti
Trajanje: 1:30

Sklop 2: Ljudje
Oblikovanje zgodbe
Analiza ciljnega občinstva
Merjenje učinkov kampanje
Trajanje: 1:30

Sklop 3: Akcija
Primeri nevladnih kampanj v Sloveniji in tujini
Razprava in vprašanja
Trajanje: 1:30


BREZPLAČNA UDELEŽBA

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice.

POJASNILO: CNVOS si prizadeva za prenos in širjenje temeljnih znanj, pomembnih za uspešno delovanje nevladnih organizacij. Treninge, namenjene pridobivanju poglobljenih znanj, ki jih pri svojem delu potrebujejo profesionalizirane organizacije in njihovi zaposleni, izvajamo brezplačno s pomočjo sredstev Evropskih strukturnih skladov (ESS). Da bi sektorju zagotovili tudi temeljna znanja in s tem zadovoljili celotno paleto potreb nevladnih organizacij, izvajamo tudi plačljive poldnevne in celodnevne delavnice. Vsa tako pridobljena sredstva v celoti namenjamo za izvajanje naših dejavnosti ter za solidarnostno zagotavljanje brezplačnih mest organizacijam, ki na letni ravni razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev.


Predavatelj

Domen Savič, uni.dipl. nov. je komunikacijski strateg z desetimi leti izkušenj na področju oblikovanja spletne prisotnosti. Kot direktor neprofitnega zavoda Državljan D se ukvarja z digitalnimi pravicami, spletno zasebnostjo in medijsko pismenostjo. Trenutno je zaposlen kot vodja na oddelku za odnose z javnostmi pri Registru .si domene.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke