Moji dokumenti

Niste prijavljeni v spletno mesto www.cnvos.si.Za izdelavo dokumentov morate biti prijavljeni.

ePRAVNIK

Brezplačno do brezhibnih po meri narejenih pravnih dokumentov

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste nujno potrebovali določen pravni dokument, pa niste imeli ne znanja, še manj pa časa in sredstev, da bi ga pripravili na pravilen način, pa tudi nobenega pravnika, ki bi ga lahko pocukali za rokav, ni bilo naokrog?

Zaradi takšnih in podobnih težav je CNVOS razvil ePRAVNIK-a, spletno aplikacijo, s pomočjo katere boste nevladne organizacije sedaj lahko osnovne pravne dokumente pripravile same, in to hitro, brezplačno ter na izjemno preprost način.

ePRAVNIK je nastal na podlagi več kot deset let izkušenj s pravnim svetovanjem nevladnim organizacijam in pripravo različnih pravnih aktov zanje. Gre za prvo in edino nevladniško spletno aplikacijo, ki vas preko naprednega sistema predlogov, vprašanj in odgovorov vodi do oblikovanja vrste pravnih dokumentov. Odslej si boste tako lahko sami izdelali različne pogodbe, pravilnike, statute, ustanovne akte in druge osnovne pravne dokumente, ki jih potrebujete pri svojem delu.

ePRAVNIK ni zbirka vzorcev pogodb in pravilnikov, temveč orodje za pripravo brezhibnih dokumentov, narejenih po vaši meri.

KONTAKT

Pravna služba CNVOS
Povšetova 37
SI – 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 1 542 14 22
Faks: +386 1 542 14 24
pravo@cnvos.si
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke