PREDAVATELJI

TINA DIVJAK, vodja zagovorništva

Tina Divjak, univ. dipl. pravnica, zaposlena kot vodja zagovorništva na CNVOS. V svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah je pripravila in vodila številne nacionalne in mednarodne projekte. Je vodilna presojevalka za Standard kakovosti NVO. Izvaja delavnice na temo vodenja projektov ter standarda kakovosti NVO.

GORAN FORBICI, direktor

Goran Forbici je direktor CNVOS, pred tem pa je opravljal funkcijo vodje zagovorništva CNVOS. Že vrsto let se ukvarja z zakonodajnimi predlogi in pobudami za izboljšanje položaja nevladnih organizacij in lobiranjem za njihov sprejem.

MAJA SPORN, vodja financ

Maja Sporn, dipl. ekonomistka, zaposlena kot vodja financ na CNVOS. Že vrsto let se ukvarja z računovodstvom in financami. Sprva v gospodarstvu, zadnje štiri leta pa v nevladnem sektorju, kjer je zadolžena za vodenje financ, vključno z večjim delom računovodstva, pripravo finančnih zahtevkov in spremljanjem finančnega vodenja projektov.

MATEJ VERBAJS, vodja pravne službe

Matej Verbajs, vodja pravne službe CNVOS, je strokovnjak s področja nomotehnike in normativne dejavnosti, ki je sodeloval pri pripravi mnogih predlogov predpisov, novel predpisov in zakonskih iniciativah v korist nevladnih organizacij.

VERONIKA VODLAN, projektna svetovalka

Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah pripravila in vodila številne projekte, financirane s strani domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih donatorjev.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke