S ponosom vam predstavljamo našo novo spletno stran. Devet strani, ki so prej imele vsaka svoj spletni naslov, smo združili in zložili v eno – tako boste zdaj vse našli na enem mestu – in dodali še veliko novega.

Na novo smo med drugim oblikovali, zasnovali in uporabnikom prilagodili naše spletne aplikacije, ki jih najdete v razdelku NVO vseved. Prenovljeni so razpisi za NVO, števec kršitev 30-dnevnega roka za javno razpravo, aplikacija za iskanje projektnih partnerjev in za 0,5 % dohodnine (nujno si namestite nov gradnik), pregled aktualnega dogajanja v sektorju … no, za nevladnike nepogrešljivi ePravnik je še na starem naslovu, a bo tudi ta zdaj zdaj čisto nov, vas obvestimo.

 

Ob prenovah, tudi rubrika Dejstva in številke je prenovljena, smo dodali čisto nove spletne vodiče, ki vas z nekaj kliki prek sistema enostavnih vprašanj pripeljejo do končnega odgovora – za zdaj s področja ustanavljanja in dela v NVO ter davčno-računovodskih tem, kmalu pričakujte še dodatne vsebine …

 

Za začetek pa, preden jo preklikate, vas na vstopu na našo spletno stran čaka nekaj mitov in resnic o slovenskem NVO sektorju. In ja, če kaj na novi strani manjka, bi moralo po vašem biti drugje, morda ne deluje optimalno … zapišite si. Ker vaše mnenje še kako šteje, vas bomo kmalu o tem tudi vprašali prek spletne ankete.