ZAPOSLITVE in PRAKSE v NVO

Spletni portal prostih delovnih mest in del v nevladnem sektorju

Se tudi vi večkrat sprašujete, kje objaviti, da iščete novega sodelavca, da bi novica le dosegla čim več ušes in bi posledično dobili najboljšega kandidata? Ali pa, kam usmeriti nekoga, ki ga delo v sektorju veseli, ne ve pa, kje ga poiskati?

Na CNVOS smo zato vzpostavili spletno bazo prostih delovnih mest in del v nevladnem sektorju. Na portalu lahko nevladne organizacije samostojno objavijo oglas, da iščejo sodelavca, s čimer bo o njihovi ponudbi in potrebi obveščeno večje število ljudi, zainteresirani za delo v NVO pa bodo v vsakem trenutku lahko izvedeli, katera dela so v sektorju na voljo.


Spletni portal študijskih praks v NVO

Imate tudi vi veliko obveznosti in ste preveč obremenjeni? Se strinjate, da je na trgu težko najti primeren kader? Bi vam prav prišla pomoč mladih in zagnanih študentov? V kolikor ste na vsaj eno izmed vprašanj odgovorili z DA, nadaljujte z branjem, saj imamo za vas rešitev!

Mladi kadri niso omejeni s preteklimi izkušnjami in veliko lažje stopijo »out of the box« ter ponudijo rešitve, ki jih obstoječi zaposleni ne vidimo. Projekti zahtevajo občasno povečanje kadra in študentska praksa je zelo primerna za pomoč pri pripravi in izvedbi le teh.

V kolikor ste zainteresirani in bi se želeli vpisati v našo bazo ponudnikov študentske prakse, ki so jo pripravila regionalna stičišča nevladnih organizacij, lahko to storite tukaj.
Informacijsko središče CNVOS
Povšetova 37
SI – 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 1 542 14 22
Faks: +386 1 542 14 24
novice@cnvos.si
Ta spletna stran uporablja piškotke. Prikaži podrobnosti
Dovolim piškotke