digitalni marketing: marketing sodobnega časa

 

Digitalni marketing je širok pojem, ki zajema celo vrsto digitalnih kanalov, prek katerih se lahko povezujemo s svojimi strankami oziroma (potencialnimi) donatorji – od e-novičnikov, pa do družbenih omrežij. Trendi na področju digitalnega marketinga se nenehno spreminjajo, v nevladniškem vsakdanu pa se le redko najde dovolj časa za sledenje vsem novostim.

Živa Jalovec, strokovnjakinja za digitalne trende, vam bo na kratki, 3-urni delavnici predstavila nekaj najpomembnejših področij in tehnik digitalnega marketinga, s katerimi lahko učinkovito razširite glas o delu svoje nevladne organizacije.  Posvetili se boste oglaševanju na Facebooku in Instagramu, si ogledali različne formate oglasov in se naučili, kako lahko spremljate in analizirate rezultate oglaševanja. Spoznali boste, kakšne so nove tehnike in orodja pripovedovanja zgodb ter kaj pomeni transmedia. Dotaknili pa se boste tudi e-novičnikov ter izvedeli, kako sestaviti zanimiv e-novičnik in kdaj je pravi čas za pošiljanje.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki v nevladnih organizacijah skrbite za trženje, komuniciranje in/ali družbena omrežja.

 

Delavnico bo vodila

Živa Jalovec je uveljavljena strokovnjakinja za digitalne trende. Profesionalno pot na področju digitalnega komuniciranja je začela v Mercatorju, kasneje pa je kot svetovalka za komunikacije v družbenih medijih sodelovala s številnimi naročniki, med katerimi so Slovenska oglaševalska zbornica in Slovenski oglaševalski festival, Turizem Ljubljana, GEN-I, ALTA, Canon, Letališče Brnik, NLB Vita, Kino Šiška idr. Kot vodja komunikacij je sodelovala pri zelo uspešni kampanji na Kickstarterju za FlyKly, za mednarodno zagonsko podjetje Flaviar pa je vodila odnose s strankami in komunikacijo v družbenih medijih. Več let je bila članica žirije za nagrade Netko, na 23. SOF-u pa je bila tudi članica velike žirije.

 

Prijava na izobraževanje

Opomba: S seboj prinesite prenosne računalnike in pametne telefone, ki jih uporabljate za upravljanje s profili in stranmi na družbenih omrežjih.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]