digitalni marketing za nevladne organizacije

Znanje digitalnega marketinga je dandanes nujno zlo, je pravzaprav neizbežna strokovna komponenta vsake nevladne organizacije. Znanje digitalnega marketinga je uporabno tako pri predstavitvi organizacije na spletu, pri trženju storitev nevladne organizacije, pri nagovarjanju novih članov, prostovoljcev in še marsikje.

Na 6-urni delavnici z Jasno Suhadolc in Nino Kožar, strokovnjakinjama in poznavalkama trendov digitalnega marketinga, se bodo udeleženci učili o gradnji odnosov na družbenih omrežjih, načrtovanju digitalnih vsebin, reciklaži vsebin, pripravi uredniškega načrta in najbolj relevantnih družbenih omrežij za komuniciranje nevladnih organizacij in njihovih dobrih praks ter projektov. 


 

Komu je delavnica namenjena?

Vsem tistim, ki v nevladni organizaciji skrbijo za odnose z javnostmi, upravljanje spletnih strani in družbenih omrežij ter za marketing in trženje.

 

Delavnico bosta vodili

Jasna Suhadolc, direktorica agencije Virtua PR. Njeni naročniki so slovenska in tuja podjetja, svetuje jim o uporabi novih tehnologij za učinkovitejše komuniciranje. Je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja in številnih strokovnih člankov. Je članica upravnega odbora mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC EMENA ter upravnega odbora sekcije mladih managerjev pri Združenju Manager. Med letoma 2014 in 2017 je bila tudi članica upravnega odbora Društva za marketing Slovenije.

 

Nina Kožar, svetovalka za digitalno komuniciranje na agenciji Virtua PR, ki že več kot 20 let deluje na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Kariero je začela v glasbeni in filmski industriji, svoje poslanstvo pa končno našla v digitalnem komuniciranju. Kot informacijska arhitektka, tekstopiska in projektna vodja je sodelovala pri produkciji spletnih mest in oglasnih kampanj. Od leta 2011 je del ekipe Virtua PR, kjer se posveča načrtovanju spletnih mest in komunikacijskih strategij za naše največje naročnike.

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]