družbena omrežja za turistična društva

Danes si predstavitve in promocije turističnih produktov in storitev ne moremo več predstavljati brez pojavljanja na družbenih omrežjih – če vas ni na Facebooku ali Instagramu, na turističnem zemljevidu skorajda ne obstajate.

Na delavnici, ki jo bo vodila Nina Colarić Cvirn, urednica družbenih omrežij na Slovenski turistični organizaciji, boste udeleženci najprej dobili vpogled, zakaj je dobro biti na družbenih omrežjih, kakšne so prednosti za promocijo turističnih društev tam, kakšni so najnovejši trendi in katere so glavne značilnosti posameznih omrežij. Poseben poudarek bo na Facebook in Instagram objavah – na tem, kako najbolje pripraviti tekst in kakšna mora biti fotografija, da bo objava imela največjih možni doseg in učinek.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je v prvi vrsti namenjena članom turističnih društev, ki skrbijo za družbena omrežja in promocijo, a tudi vsem ostalim turističnim delavcem in urednikom družbenih omrežij tako pri ponudnikih turističnih storitev kot zaposlenih pri zavodih za turizem.

 

Delavnico bo vodila

Nina Colarić Cvirn je urednica in skrbnica družbenih omrežij na Slovenski turistični organizaciji. Nina skrbi in urednikuje Facebook stran in Instagram profil I feel Slovenia, skupaj komunicira s prek 600 tisoč sledilci oziroma oboževalci.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]