kako motivirati zaposlene na daljavo?

Vsak vodja ekipe si želi zadovoljne, učinkovite in motivirane zaposlene, ki sprejemajo odgovornost, predlagajo nove reči, spremembe in stremijo k doseganju skupnih ciljev. Kako pa svojo ekipo motivirati v času pandemije, ko so stiki z zaposlenimi omejeni? Konkretne nasvete in napotke o motivaciji zaposlenih na daljavo boste prejeli na spletni delavnici, ki bo 26. novembra ob 14. uri na Zoomu.

Nasvete za motiviranje zaposlenih na daljavo bo z nami delila Urška Jež, ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki nas – in vas – je navdušila že z delavnico o vodenju zaposlenih na daljavo. Tokrat se bo posvetila bolj specifičnemu vprašanju: kako prebuditi »speče princese in prince«, da boste tudi v izrednih razmerah dosegali zavidljive rezultate in hkrati poskrbeli za zadovoljstvo zaposlenih.

Na delavnici se boste naučili:

  • kako vzpodbuditi povezovanje med zaposlenimi;
  • kako vzpodbuditi samostojnost, zavzetost in odgovornost;
  • kako se izogniti »mikro-manageriranju« zaposlenih;
  • kako nagraditi zaposlene;
  • kako prirediti timbilding na daljavo.

Predavateljica bo vse vsebinske sklope podkrepila s primeri iz prakse.

Rezervirajte si uro in pol: uro za predavateljico in pol ure za vaša vprašanja o motiviranju zaposlenih na daljavo.

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena predvsem vsem tistim, ki v nevladnih organizacijah nastopate v vlogi vodja zaposlenih – predsednikom, direktorjem, vodjam programov in projektov, strokovnim vodjam, sekretarjem in podobno.

 

Delavnico bo vodila

Urška Jež je ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki facilitira transformacijo ekip, posameznikov in podjetij v smeri inovacij in agilnosti. Njihovo poslanstvo je ozaveščanje in apliciranje obstoječega potenciala za dolgoročno poslovno uspešnost. Po izobrazbi strojnica, je ena redkih menedžerk, ki s seboj nosi inženirsko predznanje.

Verjame, da je prihodnost interdisciplinarna in osnovana na ustvarjanju dinamične kulture, odprti komunikaciji, izgradnji zaupanja in spodbujanja visoko učinkovitih ekip. Odlično pozna izgradnjo poslovnih modelov, svet zagonskih podjetij in kapitala, prodajo, marketing, izgradnjo ter motivacijo ekip.

 

Rok za prijavo je potekel. 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

 

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.