kreativno razmišljati

Kreativno razmišljanje bi moralo biti ena od glavnih kompetenc prav vseh nevladnih organizacij – kreativnost potrebujemo tako pri pripravi projektnih prijav, razvoju projektne ideje, oblikovanju projektnih partnerstev kot tudi pri komunikaciji s splošno in strokovno javnostjo, mediji in pri nagovarjanju sponzorjev, donatorjev ter pri kreiranju nevladniških kampanj.

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in nagrajevanih oglaševalskih kreativnih direktorjev pri nas, vam bo na delavnici pokazal, da se lahko kreativnih pristopov tudi naučimo. Na podlagi nekaj odmevnih, tako domačih kot tujih nevladniških kampanj, boste udeleženci spoznali, kateri so tisti glavni koraki in poudarki, da ideja, ki jo imate morda le v mislih, dobi in postane tisto nekaj več.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je v prvi vrsti namenjena prav vsem, še posebej pa tistim, ki se v svoji nevladni organizaciji ukvarjate z razvojem idej in pisanjem projektov, komuniciranjem in marketingom.

 

Delavnico bo vodil

Aljoša Bagola, partner in izvršni kreativni direktor Pristop Creative. Za svoje delo je prejel prek 100 nagrad in priznanj na uveljavljenih domačih in mednarodnih festivalih. S Fakulteto za družbene vede Univerze v Ljubljani kot predavatelj sodeluje pri predmetu Medijski praktikum (Oglaševanje in dizajn).

 
 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]