moč in uspeh prezentacije

V življenju vsakodnevno predstavljamo, prezentiramo – ali sebe, ideje, izdelek ali prepričanje, dogodek, rezultat. Ampak – ali znate to narediti suvereno, brez strahu, zanimivo, učinkovito in z entuziazmom? Ali poznate trike, ki vam lahko pomagajo, da ste pri predstavitvi še uspešnejši? Jih izvajate? Poznate prijeme, ki peljejo do yes učinka?

Če je vse to za vas (šele) izziv, potem je delavnica z Mojco Jović kot nalašč za vas – še posebej, ker bodo temelj delavnice praktični primeri iz poglavij učinkovite priprave na predstavitev, moči izgovorjene besede, nastopa pred skupino, blišča in bede powerpoint prezentacij, suverenosti, prepričljivosti, energije nastopa in fokusa nosilne misli.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki pri svojem delu mnogokrat nastopajo v javnosti – vodijo delavnice, sodelujejo na posvetih, okroglih mizah, nastopajo pred mikrofoni ali kamerami ali svoje ideje predstavljajo potencialnim sponzorjem ali donatorjem; ter tudi tistim, ki predstavljate ideje drugim in želite pridobiti njihovo strinjaje za izvedbo.

 

Delavnico bo vodila

Magistra Mojca Jović, specialistka mednarodnega poslovanja, ima 23 let delovnih izkušenj v gospodarstvu. Znanje je pridobivala na EF Ljubljana in na Harvard Law School, kjer je pridobila certifikat s področij Skrivnosti uspešnega sklepanja poslov in Kako naporne pogovore spremeniti v produktivne. Iz poslovnega in osebnega coachinga se je certifirala na HarvardX po metodi Immunity to change in tudi pridobila certifikat iz poslovnega coachinga MGSCC (Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching). Mojca je v svojem delu usmerjena v praktične, uporabne, učinkovite pristope, ki dajejo takojšnje rezultate tako na poslovnem kot tudi osebnem področju.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]