*
*
*
*
*

Osebne podatke oddane preko prijavnice bomo uporabili za potrebe organizacije spletne delavnice (npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da vas lahko glede organizacije spletne delavnice še kontaktiramo).

Ministrstvu za javno upravo kot financerju dogodka bomo posredovali fotografijo zaslona, iz katere bodo razvidni udeleženci. V tem primeru lahko posnetek zaslona vsebuje vaše ime, priimek, naziv organizacije ali vašo fotografijo. V primeru, da ne želite posredovati vaše fotografije, je vaša obveznost, da izklopite video način.

Posnetek bo javno objavljen na spletu. Če boste med spletno posvetovalnico razkrili svoje osebne podatke (npr. z vašo podobo preko spletne kamere, z vpisom osebnih podatkov v pogovornem oknu, itd.), upoštevajte, da bodo ti podatki lahko vidni tudi ostalim in javno objavljeni. Če tega ne želite, poskrbite, da do takšnega razkritja ne pride (npr. ne vključujte se v video pogovor, v pogovornem oknu uporabite ime organizacije in ne osebnega imena). Zaradi občutljive teme bomo vprašanja udeleženk in udeležencev pred objavo izrezali iz videoposnetka.

Več informacij o obdelavi in varstvu vaših osebnih podatkov, o dobi hrambe in podlagah za obdelavo najdete tukaj.