učinkovito pisanje projektnih prijav

Na 3-dnevni intenzivni delavnici se boste naučili poglobljenega in učinkovitega obvladovanja tehnik pisanja projektnih idej, ki se skladajo z zahtevami posameznega razpisa s čimer si seveda povečate možnosti za finančna sredstva. Naučili se boste tudi, kako sploh najti ustrezen razpis, kako opredeliti namen, cilje in rezultate, ter kako izpolniti časovnice in narediti finančni načrt.

Delavnica bo sestavljena iz interaktivnih prezentacij in praktičnih nalog, predstavljeni bodo učinkoviti načini oblikovanja projektne ideje, razvoja projekta ter njegovega prenosa v primeren in prepričljiv 'projektni jezik'. 

Na prvem srečanju boste s pomočjo projektne svetovalke opredelili vaša izhodišča: ali je vaša ideja skladna s strateškim načrtom organizacije in ali so aktivnosti smiselne tako za organizacijo, ciljne skupine kot tudi širši kontekst.

V drugem delu boste spoznali najpogostejša orodja, ki vam lahko pomagajo pri oblikovanju prijave, in kako pripraviti korak za korakom logični okvir projekta.

Na zadnjem srečanju se boste dotaknili še značilnosti dobre projektne vloge, spoznali pogoste napake ter se ustavili še pri oblikovanju projektnega partnerstva – kdaj, zakaj in s kom. Čisto na koncu pa boste dobili še seznam besed, ki v vaši projektni prijavi enostavno ne smejo manjkati.

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena tako začetnikom, ki se pisanja projektov šele lotevajo, kot tudi že izkušenim projektnim vodjem v nevladnih organizacijah, ki bi želeli svoje znanje nadgraditi in povečati uspeh na razpisih.

 

Delavnico bo vodila

Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, ki je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah uspešno prijavila in pripravila ter nato vodila prek 100 domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih projektov.

 

Prijava

Na delavnico se prijavite prek spodnjega obrazca. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

 

Prijava na delavnico

 
 
Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.
 
 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si