Listje se še drži dreves, v CNVOS pa že razmišljamo o veselem decembru – predvsem pa o nevladniškem dedku Mrazu. Bradati možakar s kučmo je vendarle izjemno zaposlen, zato ga je treba pravočasno pocukati za rokav! Datum in lokacija njegovega obiska sta že znana: v koledarčke si shranite 17. december ob 17. uri, dobimo pa se – tako kot lansko leto –  v veliki dvorani Kina Šiška.

Poleg obiska dedka Mraza bomo seveda poskrbeli še za krajši kulturno-zabavni program in nakup daril. Ta bodo prilagojena starosti otroka, rdeča nit pa bo za vse ista. Če imate predlog, s kakšnimi darili bi lahko letos razveselili otroke, nam ga lahko do 20. oktobra sporočite na e-naslov pr@cnvos.si. Stroške daril za otroke svojih zaposlenih bodo krile sodelujoče organizacije, posamezno darilo pa bo stalo največ 15 evrov.

 

Vse nevladne organizacije, ki bi želele otroke svojih zaposlenih razveseliti z obiskom dedka Mraza, lahko dvignete roko že zdaj, tako da izpolnite prijavnico. Spremljevalni program zaenkrat ostaja skrivnost, ki jo bomo razkrili v naslednjih dneh.

 

TUDI MI ŽELIMO SPOZNATI DEDKA MRAZA