Do srečanja z nevladniškim dedkom Mrazom nas loči še mesec dni, prosta mesta pa so že zasedena. Letos ste nevladnice in nevladniki namreč pridno pohiteli s prijavami: na obisk bradatega možakarja s kučmo ste prijavili več kot 120 otrok! Da se obdarovanje otrok ne bi zavleklo pozno v noč, prijav žal ne sprejemamo več. Z dedkom Mrazom se bomo družili 17. decembra ob 17. uri v veliki dvorani Kina Šiška. 

Pred obiskom dedka Mraza smo za otroke tudi tokrat pripravili krajši kulturno-zabavni program. Letos se bodo lahko zabavali ob ogledu lutkovno-igrane predstave  z elementi plesa in glasbe Trobla in ključ v režiji Lee Menard.

Igralki Lea Menard in Gorka Berden se bosta vživeli v vlogi cirkusanta Troble in Bena, ki skupaj preživljata prosti čas, denar pa služita s plesno-glasbenimi nastopi. Ko nekega dne na njun oder zaide čudovita plesalka Ajša, je Beno nad njeno lepoto popolnoma očaran, Trobla pa postane ljubosumna. Ključ, ki navije glasbeno skrinjico, da skrinjica lahko igra in Ajša čudovito pleše, skrivnostno izgine ...

V CNVOS-u bomo dedku Mrazu pomagali tudi pri izboru in nakupu daril. Stroške daril bodo krile sodelujoče nevladne organizacije, posamezno darilo pa bo stalo največ 15 evrov. 

 

Vsa mesta so že zasedena, prijave niso več mogoče.