finančno poročilo? nič lažjega kot to!

Izvajate več projektov hkrati in vam spremljanje porabe ter delitev stroškov med projekte predstavljata nočno moro? Se vaši projekti financirajo iz več različnih virov, vi pa ne veste, kako bi najlažje spremljali skupno porabo?

Da bi vam olajšali delo, smo za vas pripravili krajšo delavnico, na kateri vam bomo na enostaven in praktičen način predstavili vse, kar morate vedeti o finančnem spremljanju projekta. Ob koncu delavnice boste vedeli, kako si postaviti sistem, ki bo zadostil vašim potrebam, vam ne bo predstavljal prevelikega dodatnega bremena ter vam omogočil, da več časa posvetite vsebini, hkrati pa »pomiril« vaše donatorje, saj boste vedno vedeli, kaj se dogaja s prejetimi sredstvi.

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena začetnikom na nevladniških poteh, pa tudi tistim, ki se že dlje časa ukvarjajo z vsebino in s programi, finančni del pa jim predstavlja nujno zlo. Na delavnici boste spoznali, kako z najmanj dela, brez zapletenih formul, tabel in programov vedno vedeti, koliko denarja še imamo na voljo ter kjer porabljamo preveč in kje premalo.

 

Delavnico bo vodila

Veronika Vodlan je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah uspešno prijavila in pripravila ter vodila več kot 100 domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih projektov.

Delavnica je odpovedana.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

Ponujamo dve brezplačni mesti na delavnici za vse člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev (več o članstvu v CNVOS in pristopno izjavo najdete tukaj). Prijavo na brezplačno mesto pošljite na naslov info@cnvos.si. V njej navedite 1.) opis vaše organizacije, 2.) vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju, 3.) vaša pričakovanja – kaj bi se radi na delavnici naučili ter 4.) v največ 200 besedah tudi, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici. Pri tem zlasti izpostavite, kako bo znanje iz delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bo slednje tudi kriterij izbora v primeru, da bo prijav več kot prostih mest. Rok prijave na brezplačno mesto je najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. [pojasnilo]