nvo predstavniki

 

Aktualni postopki izbora

Postopek izbora predstavnikov NVO v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

Ministrstvo za javno upravo nas je prosilo, naj imenujemo sedem predstavnikov nevladnih organizacij in njihovih namestnikov v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij. Ena glavnih nalog sveta je spremljanje Strategije razvoja nevladnih organizacij in prostovoljstva, predstavniki in njihovi namestniki pa bodo imenovani za obdobje štirih let. Kandidate in/ali volilne upravičence lahko predlagate do 30. januarja.

Več o postopku izbora in prijavi

 

Postopek izbora predstavnika NVO v delovno skupino za pripravo in spremljanje izvajanja Strategije Vlade RS na področju migracij

V teku je postopek izbora enega predstavnika nevladnih organizacij in njegovega namestnika v Medresorsko delovno skupino za pripravo in spremljanje izvajanja Strategije Vlade Republike Slovenije na področju migracij ter koordinacijo aktivnosti s področja migracij. Rok za prijavo je 22. januar 2019.

Več o postopku izbora in prijavi

 

Znani so kandidati za predstavnike NVO v Delovni skupini za trajni dialog v kulturi

V postopku izbora predstavnikov nevladnih organizacij v Delovno skupino za trajni dialog z nevladnimi organizacijami pri Ministrstvu za kulturo je prispelo 60 prijav upravičenih organizacij za sodelovanje in 24 kandidatur. Štiri prijave so bile nepopolne ali so jih predložile neupravičene osebe, ena prijava pa je bila prepozna.

Zanima me več