informiranje nvo

razpisi za nevladne organizacije

Zagotavljamo in vam redno prek tedenskega obvestilnika dostavljamo najbolj popoln pregled za nevladne organizacije relevantnih razpisov. Vsako leto poiščemo prek tisoč razpisov, ki jih lahko v spletni aplikaciji tudi filtrirate po področjih, ki vas zanimajo, in tako najdete za vašo organizacijo tiste najbolj primerne.

 

aktualno v sektorju 

Spletno mesto, kjer vas letno čaka prek 2 tisoč najbolj ažurnih, celovitih in obširnih novic o dogajanju v slovenskem nevladnem sektorju. Dogodke smo razdelili na 9 področij delovanja nevladnih organizacij, dogodke redno tedensko osvežujemo.

 

dejstva in številke

Ponosni smo, da o slovenskem nevladnem sektorju vemo skorajda vse, zato nas za informacije o sektorju redno prosijo ministrstva, poslanci, mediji ... na spletnem mestu dejstva in številke boste našli vse najpomembnejše statistične podatke o več kot 27 tisoč slovenskih nevladnih organizacijah – o njihovih prihodkih, o oblikah, v katerih so organizirane, o številu zaposlenih, o uspešnosti pri pridobivanju javnih sredstev ... Podatke o številu NVO osvežujemo mesečno, finančne podatke pa letno.

 

NVO vseved 

Skup naprednih spletnih aplikacij, ki vam bodo olajšale izdelovanje pravnih dokumentov, poiskale za vas najbolj primeren razpis ali razpisnega partnerja in vam na enostaven in uporabniško prijazen način odgovorile na vsa vaša vprašanja glede davkov, ustanovitve ali financiranja. Ob tem v NVO vsevedu najdete še tedensko osvežen podatek, koliko vlada upošteva 30-dnevni rok za razpravo, naše najnovejše priročnike, lahko pa prek spletne aplikacije na enostaven način izpolnite in si natisnete obrazec ali izdelate gradnik za 0,5 % dohodnine.

 

e-novice

V elektronske nabiralnike naročnikov na naše e-novice tedensko prideta najmanj dve za nevladnike skorajda nepogrešljivi sporočili – eno opremljeno z vsemi aktualnimi in za nevladne organizacije relevantnimi razpisi in drugo z aktualnimi informacijami o zakonskih pobudah in spremembah,  o aktualnih izobraževanjih in dogodkih za nevladnike, preko e-novic so naročniki tedensko obveščeni tudi spoštovanju 30-dnevnega roka za javno razpravo, opozarjamo jih na roke za oddajo letnih poročil, sprememb glede vodenja in upravljanja organizacije ... Prijavnico na naše e-novice najdete na tej povezavi.