ekipa

 

Goran Forbici

direktor

goran.forbici@cnvos.si

Goran je nevladnik že od leta 2002, na CNVOS pa je prišel pred desetimi leti, direktor je zadnjih sedem let. Je predsednik in član mnogih slovenskih in evropskih odborov ter delovnih skupin. Je soavtor številnih sprememb na področju NVO zakonodaje in odločen pogajalec, na svojo stran ga dobite z dobrim argumentom, še laže pa z bibliofilsko izdajo knjige ali s povabilom na dražbo starih tiskovin.

Tina Divjak

vodja zagovorništva

tina.divjak@cnvos.si

Čeprav je imela na mizi tudi ponudbe za vodenje direktoratov in kabinetov, ostaja v nevladnem sektorju, kjer dela že 15 let, zadnjih 7 let je namestnica direktorja CNVOS in vodja zagovorništva. Med mnogimi funkcijami in znanji – je predsednica sveta vlade za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij NVO – ekipa vsakodnevno še posebej opaža, da je Tina super ženska, ki se je z multitasking veščinami že rodila.

Barbara Stražiščar

vodja pisarne

barbara.straziscar@cnvos.si

Mimo Barbare ne gre nobena stvar pri nas in prav je tako. Je tudi prvi stik nevladnih organizacij s CNVOS. Kot vodja pisarne ne samo organizira naše delo in nas vestno opominja na račune, potne naloge, obveznosti in roke pri projektih, ampak organizira tudi naše obslužbene dejavnosti – ker je po izobrazbi umetnostna zgodovinarka in germanistka že snuje ne/službeni izlet na Dunaj. In ne, ne kuha nam kave, kavo kuhamo prav vsi, za vse.

Matej Verbajs

vodja pravne službe

matej.verbajs@cnvos.si

Že v času študija je dijakom razlagal o njihovih pravicah, ko jih na cesti ustavi policist. Po koncu študija je zajadral v nevladniške vode in pomagal ustanavljati društva ter reševati njihove pravne zagate. Zadnja leta ‪kot največji strokovnjak za NVO pravo pri nas aktivno sodeluje pri zakonodajnih pobudah in pripravi zakonov, tudi krovnega nevladniškega, navdušuje pa ga tudi nevladniška statistika.

Veronika Vodlan

projektna svetovalka

veronika.vodlan@cnvos.si

Je neusahljiv vir informacij o nevladnem sektorju, zato v naši pisarni dostikrat slišimo "Bomo vprašali Veroniko, ona bo vedela". Hkrati je ena največjih projektnih strokovnjakinj pri nas, v svojem dolgoletnem delu je uspešno prijavila in pripravila ter nato vodila prek 100 domačih, evropskih in ameriških projektov. Je navdušena surferka, ki že več let slovenske zime (pametno) zamenjuje z brazilskimi poletji.

Nina Narat Meden

vodja komuniciranja

nina.narat-meden@cnvos.si

Nina, po izobrazbi novinarka in magistrica svetovnih študij, se je po nekajletnem izletu v slovenskih medijih zasidrala v glasbeni industriji ter se posvetila promociji in marketingu v slovenski in hrvaški podružnici vodilne glasbene založbe. Po sedmih letih jo je prav oglas za delo v CNVOS prepričal, da je čas za dvig sidra, in čeprav se od glasbe verjetno ne bo nikoli prav zares ločila, se v nevladniških vodah počuti odlično.

Tina Mithans

vodja informiranja

tina.mithans@cnvos.si

Brez Tine si slovenskega nevladnega sektorja ni mogoče predstavljati, vodja našega informiranja in sodelavka z najdaljšim stažem na CNVOS, ima namreč najboljši pregled nad nevladniškimi zapisi v naši državi – ni je večjega strokovnjaka pri nas, ki bi vam na mah izustil vse razpise, ki bi bili primerni za vas.

Monika Kostanjevec

pravna svetovalka

monika.kostanjevec@cnvos.si

Najmlajša članica naše ekipe ima ustanovitev nevladnih organizacij in delovno-pravna vprašanja v malem prstu, hkrati pa je, pravnica po izobrazbi, strokovnjakinja za javno financiranje NVO in vključevanje javnosti v pripravo občinskih predpisov. Če bi jo radi slišali v živo, jo lahko pokličete vsak torek in četrtek med uradnimi urami, imejte na zalogi kakšno zagonetno pravno vprašanje :). Sicer pa, nočna ptica, ne zamudi nobene NBA tekme.

Rok Primožič

pravni svetovalec

rok.primozic@cnvos.si