ekipa

 

Goran Forbici

direktor

goran.forbici@cnvos.si

Goran je nevladnik že od leta 2002, na CNVOS pa je prišel pred desetimi leti, direktor je zadnjih sedem let. Je predsednik in član mnogih slovenskih in evropskih odborov ter delovnih skupin. Je soavtor številnih sprememb na področju NVO zakonodaje in odločen pogajalec, na svojo stran ga dobite z dobrim argumentom, še laže pa z bibliofilsko izdajo knjige ali s povabilom na dražbo starih tiskovin.

Tina Divjak

vodja zagovorništva

tina.divjak@cnvos.si

Čeprav je imela na mizi tudi ponudbe za vodenje direktoratov in kabinetov, ostaja v nevladnem sektorju, kjer dela že 15 let, zadnjih 7 let je namestnica direktorja CNVOS in vodja zagovorništva. Med mnogimi funkcijami in znanji – je predsednica sveta vlade za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij NVO – ekipa vsakodnevno še posebej opaža, da je Tina super ženska, ki se je z multitasking veščinami že rodila.

Barbara Stražiščar

vodja pisarne

barbara.straziscar@cnvos.si

Mimo Barbare ne gre nobena stvar pri nas in prav je tako. Je tudi prvi stik nevladnih organizacij s CNVOS. Kot vodja pisarne ne samo organizira naše delo in nas vestno opominja na račune, potne naloge, obveznosti in roke pri projektih, ampak organizira tudi naše obslužbene dejavnosti – ker je po izobrazbi umetnostna zgodovinarka in germanistka že snuje ne/službeni izlet na Dunaj. In ne, ne kuha nam kave, kavo kuhamo prav vsi, za vse.

Veronika Vodlan

projektna svetovalka

veronika.vodlan@cnvos.si

Veronika je logična izbira, če potrebujete pomoč pri vodenju in evalvaciji projektov. Uspešno jih je izpeljala že več sto! Tudi po njeni zaslugi je CNVOS že drugič zapored upravitelj sklada ACF, prek katerega bodo države donatorice podprle projekte slovenskih nevladnih organizacij v višini 2,6 milijona evrov. Nevladnica ni le po službeni dolžnosti: ko zapre vrata pisarne, je aktivna prostovoljka. Zapriseženo surferko lahko ustavite le s čokolado z lešniki. Velikimi, jasno.

Nina Narat Meden

vodja komuniciranja

nina.narat-meden@cnvos.si

Nina, po izobrazbi novinarka in magistrica svetovnih študij, se je po nekajletnem izletu v slovenskih medijih zasidrala v glasbeni industriji ter se posvetila promociji in marketingu v slovenski in hrvaški podružnici vodilne glasbene založbe. Po sedmih letih jo je prav oglas za delo v CNVOS prepričal, da je čas za dvig sidra, in čeprav se od glasbe verjetno ne bo nikoli prav zares ločila, se v nevladniških vodah počuti odlično.

Tina Mithans

vodja informiranja

tina.mithans@cnvos.si

Brez Tine si slovenskega nevladnega sektorja ni mogoče predstavljati, vodja našega informiranja in sodelavka z najdaljšim stažem na CNVOS, ima namreč najboljši pregled nad nevladniškimi zapisi v naši državi – ni je večjega strokovnjaka pri nas, ki bi vam na mah izustil vse razpise, ki bi bili primerni za vas.

Petra Cilenšek

pravna svetovalka

petra.cilensek@cnvos.si

Petra podnevi rešuje pravne zagate, ponoči pa kriminalne primere. Najraje ima tiste iz skandinavskih trilerjev. Vedno je na tekočem z vsemi zakonskimi predlogi, ki se kakorkoli tičejo NVO, in prav njenemu budnemu očesu se lahko zahvalimo za marsikatero odpravljeno krivico ali zakonsko izboljšavo. Nikoli si ni mislila, da jo bo doletela kariera na YouTubu, zdaj pa že več sto ljudi pozna njeno pravno posvetovalnico - in prvo monstero NVO sektorja, ki ji dela družbo.

Lena Penšek

projektna svetovalka

lena.pensek@cnvos.si

»Ko ti kaj ne paše, pač spremeni,« je Lenin življenjski moto, ki ni le črka na papirju. Iz državne uprave, natančneje, Ministrstva za okolje in prostor, je tako skočila v nevladni sektor. Z željo, da bi končno nekaj spremenila. Strastna okoljevarstvenica je zaljubljena v rože in vse, kar raste. Je ljubiteljica skodelic za kavo in čaj ter njihove vsebine. Redko je tiho in vedno brez dlake na jeziku.