ekipa

 

Goran Forbici

direktor

goran.forbici@cnvos.si

Goran je nevladnik že od leta 2002, na CNVOS pa je prišel pred desetimi leti, direktor je zadnjih sedem let. Je predsednik in član mnogih slovenskih in evropskih odborov ter delovnih skupin. Je soavtor številnih sprememb na področju NVO zakonodaje in odločen pogajalec, na svojo stran ga dobite z dobrim argumentom, še laže pa z bibliofilsko izdajo knjige ali s povabilom na dražbo starih tiskovin.

Tina Divjak

vodja zagovorništva

tina.divjak@cnvos.si

Čeprav je imela na mizi tudi ponudbe za vodenje direktoratov in kabinetov, ostaja v nevladnem sektorju, kjer dela že 15 let, zadnjih 7 let je namestnica direktorja CNVOS in vodja zagovorništva. Med mnogimi funkcijami in znanji – je predsednica sveta vlade za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij NVO – ekipa vsakodnevno še posebej opaža, da je Tina super ženska, ki se je z multitasking veščinami že rodila.

Barbara Stražiščar

vodja pisarne

barbara.straziscar@cnvos.si

Mimo Barbare ne gre nobena stvar pri nas in prav je tako. Je tudi prvi stik nevladnih organizacij s CNVOS. Kot vodja pisarne ne samo organizira naše delo in nas vestno opominja na račune, potne naloge, obveznosti in roke pri projektih, ampak organizira tudi naše obslužbene dejavnosti – ker je po izobrazbi umetnostna zgodovinarka in germanistka že snuje ne/službeni izlet na Dunaj. In ne, ne kuha nam kave, kavo kuhamo prav vsi, za vse.

Emilija Kastelic

projektna svetovalka

emilija.kastelic@cnvos.si

Doktorica znanosti s področja racionalistične arhitekture se je z delom v nevladnem sektorju srečala že takoj po diplomi. Za njo je dvanajst let dela na evropskih projektih na Znanstveno-raziskovalnem središču Koper ter Javnem zavodu za podjetništvo in razvojne projekte Občine Izola, zadnji dve leti pa je vodila oddelek za kulturo Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper. Prav CNVOS je kriv, da je sončno Istro zamenjala za Ljubljano. Veselimo se njenih bogatih izkušenj!

Miša Korošec

pravna svetovalka

misa.korosec@cnvos.si

Magistrica prava si je že od nekdaj želela delati v nevladni organizaciji. Zaradi dobre karme, kakopak! Izkušnje je nabirala na direkciji za infrastrukturo in pri start-up projektu, kjer je delala kot pomočnica direktorja. Tam se je naučila ohranjati mirno kri v stresnih situacijah, zato je ne boste zlahka spravili s tira. V prostem času se rada drenja na azijskih tržnicah, teče po razumno visokih hribih in nestrpno pričakuje CNVOS-ov timbilding v Gardalandu.

Petra Cilenšek

vodja pravne službe

petra.cilensek@cnvos.si

Petra podnevi rešuje pravne zagate, ponoči pa kriminalne primere. Najraje ima tiste iz skandinavskih trilerjev. Vedno je na tekočem z vsemi zakonskimi predlogi, ki se kakorkoli tičejo NVO, in prav njenemu budnemu očesu se lahko zahvalimo za marsikatero odpravljeno krivico ali zakonsko izboljšavo. Nikoli si ni mislila, da jo bo doletela kariera na YouTubu, zdaj pa že več sto ljudi pozna njeno pravno posvetovalnico - in prvo monstero NVO sektorja, ki ji dela družbo.

Tina Mithans

vodja informiranja

tina.mithans@cnvos.si

Brez Tine si slovenskega nevladnega sektorja ni mogoče predstavljati, vodja našega informiranja in sodelavka z najdaljšim stažem na CNVOS, ima namreč najboljši pregled nad nevladniškimi zapisi v naši državi – ni je večjega strokovnjaka pri nas, ki bi vam na mah izustil vse razpise, ki bi bili primerni za vas.