kako prepričati podjetja, da podprejo prav vašo zgodbo?

27.000 nevladnih organizacij in vsaj toliko nevladniških zgodb premore Slovenija. Kako v poplavi idej oblikovati dobro nevladniško zgodbo, ki bo prepričala podjetje, da podpre prav vas? Kako sploh pristopiti podjetju in vzbuditi njihovo zanimanje? Odgovore na ta večna vprašanja bo z vami iz prve roke delil strokovnjak z več desetletnimi izkušnjami z največjimi slovenskimi podjetji: Andrej Troha, direktor agencije Klicaj! Delavnica bo v petek, 24. septembra ob 10. uri na Zoomu.

Dobra nevladniška zgodba je temelj dobre priprave za pristop k podjetju. Kako oblikovati privlačno zgodbo, ki jih bo prepričala? Andrej Troha bo z vami delil nasvete za oblikovanje privlačne zgodbe, pa tudi ponudbe – tistega dela, na katerega nevladne organizacije pogosto pozabimo. Kaj lahko podjetju ponudimo v zameno za podporo? 

Na delavnici boste izvedeli tudi, kaj vse morate vedeti, preden pristopite podjetju in kje lahko te informacije poiščete.

Delavnica bo trajala 90 minut: 60 minut za predstavitev in 30 minut za vaša vprašanja. Vprašanja nam lahko posredujete tudi vnaprej, in sicer na e-naslov pr@cnvos.si.

Andrej Troha iz agencije Klicaj! se je prijazno ponudil, da delavnico izvede pro bono, za kar se mu iskreno zahvaljujemo. Udeležba na delavnici je brezplačna.

O predavatelju: Andrej Troha je direktor in izvršni kreativni direktor agencije Klicaj!, ki so ji v dobrem desetletju obstoja zaupanje izkazala tako manjša podjetja v razvoju, kot tudi velikani, kot so Petrol, Elan, Krka, AMZS, Unior, Lesnina in Sanolabor. Velik ljubitelj in lastnik živali, ki se jih ne da prešteti na prste obeh rok (in obeh nog!), ima tudi bogate izkušnje na področju priprave dobrodelnih akcij ozaveščanja, med drugim akcije Srečni ljubljenčki, v kateri so opozarjali, da hišni ljubljenčki niso »potrošna roba«.

VSA PROSTA MESTA NA DELAVNICI SO ZASEDENA

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih. Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

_____________________

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si