kako učinkovito motivirati zaposlene?

Vsak vodja ekipe si želi zadovoljne, učinkovite in motivirane zaposlene, ki sprejemajo odgovornost, predlagajo nove reči, spremembe in stremijo k doseganju skupnih ciljev. Spomladi smo organizirali delavnico, na kateri ste izvedeli, kako svojo ekipo motivirati v času, ko so stiki z zaposlenimi zaradi dela od doma omejeni. Tokrat nas bo zanima širši vidik motivacije.

Na delavnici se boste med drugim naučili:

  • kako učinkovito voditi sestanke in upravljati s časom, da nam ga kaj tudi ostane, ne le zmanjkuje;
  • kako nagraditi zaposlene;
  • kako se izogniti »mikromanageriranju« zaposlenih.

Rezervirajte si uro in pol: 70 minut za predavanje in 20 minut za vaša vprašanja.

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena predvsem vsem tistim, ki v nevladnih organizacijah nastopate v vlogi vodja zaposlenih – predsednikom, direktorjem, vodjam programov in projektov, strokovnim vodjam, sekretarjem in podobno.

 

Delavnico bo vodila

Urška Jež, ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki facilitira transformacijo ekip, posameznikov in podjetij v smeri inovacij in agilnosti. Njihovo poslanstvo je ozaveščanje in apliciranje obstoječega potenciala za dolgoročno poslovno uspešnost. Po izobrazbi je strojnica in je ena redkih menedžerk, ki s seboj nosi inženirsko predznanje.

Verjame, da je prihodnost interdisciplinarna in osnovana na ustvarjanju dinamične kulture, odprti komunikaciji, izgradnji zaupanja in spodbujanja visoko učinkovitih ekip. Odlično pozna izgradnjo poslovnih modelov, svet zagonskih podjetij in kapitala, prodajo, marketing, izgradnjo ter motivacijo ekip.

 

PRIJAVA

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih.

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

 

_____________________

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si