kako motivirati zaposlene na daljavo?

Vsak vodja ekipe si želi zadovoljne, učinkovite in motivirane zaposlene, ki sprejemajo odgovornost, predlagajo nove reči, spremembe in stremijo k doseganju skupnih ciljev. Kako pa svojo ekipo motivirati v času pandemije, ko so stiki z zaposlenimi omejeni? Konkretne nasvete in napotke o motivaciji zaposlenih na daljavo boste prejeli na spletni delavnici, ki bo 6. maja ob 14. uri na Zoomu.

Izvedeli boste, kako prebuditi »speče princese in prince«, da boste tudi v izrednih razmerah dosegali zavidljive rezultate in hkrati poskrbeli za zadovoljstvo zaposlenih.

Na delavnici se boste naučili:

  • kako vzpodbuditi povezovanje med zaposlenimi;
  • kako vzpodbuditi samostojnost, zavzetost in odgovornost;
  • kako se izogniti »mikro-manageriranju« zaposlenih;
  • kako nagraditi zaposlene;
  • kako prirediti timbilding na daljavo.

Predavateljica bo vse vsebinske sklope podkrepila s primeri iz prakse.

Nasvete za motiviranje zaposlenih na daljavo bo z nami delila Urška Jež, ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse. Gre za ponovitev delavnice, ki jo je Urška Jež pri nas prvič izvedla novembra 2020, in nas navdušila. Kar 90 odstotkov udeleženk in udeležencev, ki so po delavnici izpolnili vprašalnik, nam je povedalo, da je delavnica izpolnila njihova pričakovanja. Udeleženkam in udeleženci so bili všeč praktični napotki in namigi predavateljice, na primer o tem, kaj »ubija« motivacijo, kako umiriti oz. zaposliti moteče udeležence spletnih srečanj, in kako bolje komunicirati z ekipo, čeprav ne zasedate vodilnega položaja.

Rezervirajte si uro in pol: uro za predavateljico in pol ure za vaša vprašanja o motiviranju zaposlenih na daljavo.

Delavnica je namenjena predvsem vsem tistim, ki v nevladnih organizacijah nastopate v vlogi vodja zaposlenih – predsednikom, direktorjem, vodjam programov in projektov, strokovnim vodjam, sekretarjem in podobno.

 

Rok za prijave se je iztekel. 

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih. 

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

_____________________

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si