pravna posvetovalnica: pomoč za nevladne organizacije po poplavah in plazovih avgusta 2023

Kakšno pomoč lahko pričakujejo nevladne organizacije? Kdaj in kako lahko škodo prijavijo društva in ustanove? Kdaj se zavodom izteče rok za prijavo škode? Pod katerimi pogoji velja povračilo nadomestila plače za začasno čakanje na delo in višjo silo? Kako lahko zaprosimo za povračilo izplačanega nadomestila plače za delavca, ki je opravljal prostovoljno delo? 

Vodja pravne službe na CNVOS Petra Cilenšek vam bo v ponedeljek, 11. septembra 2023, ob 10. uri v posvetovalnici na Zoom-u razložila, kako že sprejeti ukrepi pomagajo nevladnim organizacijam, in odgovarjala na vaša vprašanja.  

Pravna posvetovalnica bo trajala uro in pol. Udeležba je brezplačna, število mest pa je omejeno.

ROK ZA PRIJAVE SE JE IZTEKEL

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali posvetovalnico. Na posvetovalnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih.

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na posvetovalnici sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

 

_____________________

Izvedbo dogodka sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si