učinkovito nevladniško komuniciranje

3-dnevna intenzivna delavnica nevladniškega komuniciranja vam bo podala temeljna komunikacijska znanja in veščine.  V prvem delu boste na primerih dobrih praks spoznavali, katere so glavne in nujne sestavine komuniciranja ter kako si sestaviti enostaven, a uporaben komunikacijski načrt. V drugem delu se boste seznanili s konceptom storytellinga. Spoznavali boste, zakaj je dobro in koristno svoje dejavnosti, programe in projekte pripovedovati skozi zgodbe; delavnici se bo pridružila tudi strokovnjakinja za družbena omrežja. V tretjem delu pa se boste podrobneje seznanili še z odnosi z mediji – delavnici se bo pridružil tudi novinar – in kriznim komuniciranjem, katerega zakonitosti bo predstavila strokovnjakinja za krizno komuniciranje.

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena nevladnikom, ki se v svoji organizaciji ukvarjajo s komuniciranjem. Po koncu delavnice bodo udeleženci svojo dejavnost, programe ter projekte znali uspešno in učinkovito komunicirati z več ciljnimi skupinami, prek več kanalov in na različne (kreativne) načine.

 

Delavnico bo vodil

Delavnice bo vodil Uroš Bonšek, nekdaj tudi vodja komuniciranja na CNVOS, zdaj pa komunikator v IT podjetju. Na delavnicah se mu bodo pridružili še strokovnjakinja za družbena omrežja, novinar/urednik večjega slovenskega medija, ter strokovnjakinja za krizno komuniciranje.

 

Prijava

Na delavnico se prijavite prek spodnjega obrazca. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

 

Prijava na delavnico

 
 

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si