vodenje zaposlenih na daljavo – upravljanje kriznih situacij

Učinkovito vodenje zaposlenih v stresnih in kriznih situacijah – ne glede na to, ali je povzročitelj krize situacija znotraj ali zunaj organizacije – je ena najtežjih nalog že v normalnih razmerah. V času izrednih razmer, v katere nas je pahnila epidemija koronavirusa, je odgovor na vprašanje, kako razrešiti krizno situacijo v organizaciji, še večja uganka. Nič nenavadnega ni torej, da je prav krizni management izziv, ki so ga udeleženci naše nedavno izpeljane delavnice o vodenju na daljavo največkrat omenili v ocenjevalnem vprašalniku. Prisluhnili smo vam: praktično izobraževanje o kriznem managementu na daljavo vam bomo brezplačno omogočili v ponedeljek, 30. novembra ob 14. uri.

Nasvete za krizni management in reševanje konfliktov na daljavo bo z nami delila Urška Jež, ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki nas – in vas – je navdušila že z delavnico o vodenju zaposlenih na daljavo.

Na delavnici se boste naučili:

  • kako komunicirati s svojimi zaposlenimi;
  • kako reševati konflikte;
  • kako se soočati s stresnimi situacijami;
  • kako sestaviti načrt kriznega managementa.

Za lažjo predstavo bo predavateljica teoretične nasvete ponazorila tudi s primeri iz prakse.

Rezervirajte si uro in pol: uro za predavateljico in pol ure za vaša vprašanja o kriznem managementu na daljavo.

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena predvsem vsem tistim, ki v nevladnih organizacijah nastopate v vlogi vodja zaposlenih – predsednikom, direktorjem, vodjam programov in projektov, strokovnim vodjam, sekretarjem in podobno.

 

Delavnico bo vodila

Urška Jež je ustanoviteljica podjetja Transformation Lighthouse, ki facilitira transformacijo ekip, posameznikov in podjetij v smeri inovacij in agilnosti. Njihovo poslanstvo je ozaveščanje in apliciranje obstoječega potenciala za dolgoročno poslovno uspešnost. Po izobrazbi strojnica, je ena redkih menedžerk, ki s seboj nosi inženirsko predznanje.

Verjame, da je prihodnost interdisciplinarna in osnovana na ustvarjanju dinamične kulture, odprti komunikaciji, izgradnji zaupanja in spodbujanja visoko učinkovitih ekip. Odlično pozna izgradnjo poslovnih modelov, svet zagonskih podjetij in kapitala, prodajo, marketing, izgradnjo ter motivacijo ekip.

 

Vsa prosta mesta na delavnici so zasedena.

 

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si

 

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 - 2023.