Podjetniška mreža CEED v okviru CEED mednarodne konference Founders vabi na pogovor o začetkih, vodenju, neuspehih in razvoju javnih in nevladnih organizacij. Z ameriškimi in evropskimi vodji se bodo pogovarjali tudi o razlikah v financiranju in vodenju organizacij v ZDA in EU. 

Sodelujejo:

  • Ali Karbassi, ustanovitelj in vodja We All Code, ki otroke in mladino s pomočjo več kot 300 prostovoljcev uči programiranja.
  • Priya Shah, ustanoviteljica in vodja The Simple Good, ki mlade iz ranljivih okolij po svetu skozi umetnost spodbuja k aktivnejši participaciji za družbene spremembe.
  • Brian Starr, direktor donacij na YMCA, eni najstarejših ameriških nevladnih organizacij, ki skozi korporativna partnerstva skrbi za trajnosten razvoj.
  • Peggy Parfenoff, direktorica WorldChicaga, ki mladim iz celega sveta omogoča z izmenjavo v Chicagu spoznati javni, zasebni, profitni in neprofitni sektor.

Pogovor bo vodila in svoje izkušnje delila Tjaša Sobočan, projektni vodja na DIH (Digital Innovation Hub Slovenia), pred tem vodja mednarodnih projektov na Simbiozi.

Več o srečanju, ki bo potekalo v četrtek, 19. septembra, ob 14. uri v Festivalni Dvorani, Vilharjeva cesta 11, Ljubljana, najdete na founderstalk.ceed.si.

Za člane neprofitnih organizacij je udeležba brezplačna, potrebne so prijave.