novice

Iščemo mentorje za podporo nevladnim organizacijam

Datum objave: 27. 11. 2023

V okviru programa Impact4values iščemo mentorje, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali nevladnim organizacijam, ki jim financiramo projekte iz programa I4V. Mentorji so lahko trenerji, ki že imajo izkušnje z mentorstvom, ali tako imenovani praktiki, torej ljudje, ki že vrsto let delajo oziroma vodijo NVO in imajo torej izkušnje z delom v NVO. Prijave sprejemamo najkasneje do 11. decembra 2023.

Več 

 

Prijavite se na »Javni poziv za izvedbo akcij za obrambo evropskih vrednot« in se udeležite informativne delavnice

Datum objave: 4. 9. 2023

V petek, 1. septembra 2023, smo objavili Javni poziv za izvedbo akcij za obrambo evropskih vrednot. Vrednost poziva za Slovenijo znaša 100.000 evrov. Sredstva so namenjena projektom in akcijam med 5.000 in 10.000 evri za podporo NVO pri nujnih zagovorniških, pravnih, komunikacijskih in drugih akcijah, ki so načrtovane kot takojšen odziv na različne izzive, ter podpori aktivnostim, ki so načrtovane kot priložnost z namenom pozitivnega vplivanja na lokalno, nacionalno in EU raven. Akcije lahko trajajo največ 6 mesecev. Prve prijave lahko oddate 2. novembra 2023.

V podporo prijaviteljem bomo organizirali informativno delavnico, ki bo potekala v sredo, 20. septembra 2023, ob 10. uri. Prijave na delavnico so že odprte.

 

Odločbe že v vaših e-poštnih nabiralnikih

Datum objave: 17. 7. 2023

11. julija je potekalo srečanje upravnega odbora programa Impact4Values, ki je sprejel odločitev o izboru projektov, ki bodo podprti s strani programa Impact4Values. Skupno so potrdili 36 projektov, 13 vlog pa uvrstili na rezervno listo.

Več 

 

Še en teden do izteka roka za prijavo na Javni razpis za male in srednje projekte – preverite svoje akte!

Datum objave: 23. 5. 2023

Mrzlično že štejemo dneve do izteka roka za prijavo na Javni razpis za male in srednje projekte. Razpis se bo zaprl v ponedeljek, 29. maja, ob 12. uri. Pred prijavo še enkrat zelo pozorno preberite pogoje za prijavo, vključno s prilogo, v kateri smo zelo podrobno pojasnili, katere organizacije so upravičene in kaj lahko oz. ne sme pisati v vaših temeljnih aktih.

Več

 

Do roka za prijavo na razpis za male in srednje projekte še tri tedne

Datum objave: 8. 5. 2023

Rok za prijavo malih in srednje velikih projektov na razpis Impact4values je 29. 5. do 12. ure. Pri prijavi si lahko pomagate s pogosto zastavljenimi vprašanji, ki jih sproti posodabljamo in dodajamo nove odgovore. Na našem YT kanalu je na voljo tudi posnetek informativne delavnice, na kateri smo odgovorili na marsikatero zastavljeno vprašanje. Tudi za prijavo na eno izmed mobilnih enot ali na individualno projektno svetovanje še ni prepozno.

Več

 

Znane lokacije za mobilne pisarne za javni razpis za male in srednje projekte

Datum objave: 21. 4. 2023

Do roka za prijave na javni razpis za male in srednje projekte je malo več kot mesec dni. Še vedno se lahko prijavite na individualno svetovanje, na podlagi interesa pa smo zdaj določili tudi datume in lokacije za mobilne pisarne. Obiskali bomo 6 krajev po Sloveniji (Martjanci, Maribor, Novo mesto, Velenje, Ravne na Koroškem, Cerknica) in vam pomagali razvijati vaše projektne ideje.

Več

 

Popravek razpisne dokumentacije in nova pogosta vprašanja (FAQ)

Datum objave: 17. 4. 2023

Na spletni strani smo objavili pomemben popravek razpisne dokumentacije – med kazalniki rezultatov so nam namreč pobegnile kampanje za promocijo EU vrednot. Prav tako vas obveščamo, da smo zbrali in objavili nove odgovore na vprašanja, ki so se pojavila v preteklem tednu.

Več

 

Prijavite se na informativno delavnico za Javni razpis za male in srednje projekte

Datum objave: 4. 4. 2023

Prejšnji teden smo skupaj s hrvaškimi partnerji objavili Javni razpis za male in srednje projekte Programa Impact4values. Informativna delavnica o programu in posebej o tem razpisu bo v torek, 11. aprila 2023, ob 10.00 uri na spletni platformi ZOOM. Rok za prijave na informativno delavnico se je iztekel 7. aprila.

Poleg informativne delavnice bodo prijaviteljem na voljo tudi mobilne enote v šestih slovenskih krajih, krajša svetovanja preko e-pošte in telefona ter daljša individualna svetovanja. Objavili smo tudi prve odgovore na vprašanja.

Več

 

Objavljen prvi razpis iz programa Impact4values

Datum objave: 26. 3. 2023

Javni razpis za male in srednje projekte je namenjen organizacijam in projektom, ki branijo in promovirajo evropske vrednote in temeljne pravice. Za Slovenijo je na voljo 800.000 evrov, od tega za manjše organizacije s povprečnim prihodkom, manjšim od 70.000 evrov v zadnjih treh letih, 200.000 evrov, za organizacije s povprečnim prihodkom med 70.000 in 300.000 evri v zadnjih treh letih pa 600.000 evrov. Ob finančni podpori za projekt bo izbranim organizacijam in njihovim partnerjem na voljo tudi obvezen program krepitve organizacij.

Rok za prijavo na razpis je 29. maj 2023 do 12. ure. Potencialnim prijaviteljem bo, kot je to že običajno, na voljo široka podpora.

Več

 

Prvi javni razpis za nevladne organizacije predvidoma že konec marca

Datum objave: 6. 3. 2023

CNVOS je bil skupaj s hrvaškima organizacijama, ustanovama Slagalica in Solidarna, uspešen na javnem razpisu Evropske komisije. Nastal je več kot 4-milijonski program Impact4values, v okviru katerega bomo preko javnih razpisov nevladnim organizacijam v Sloveniji in na Hrvaškem razdelili več kot 2 milijona evrov in izvedli široko paleto različnih usposabljanj. Prvi javni razpis za male in srednje projekte v vrednosti 2.000.000 evrov, od tega za Slovenijo 800.000 evrov, bomo predvidoma objavili 27. 3. 2023.

Več

 

 

 

_________________________________

Financirano s strani Evropske unije. Vsebina strani, izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.