finančno spremljanje projekta od a do ž

Ali izvajate več projektov hkrati in vam spremljanje porabe ter delitev stroškov med projekte predstavljata nočno moro? Ali za vaše projekte prejemate financiranje iz več različnih virov, vi pa ne veste, kako bi najlažje spremljali skupno porabo?

Da bi vam olajšali delo, smo za vas pripravili krajšo delavnico, na kateri vam bomo na enostaven in praktičen način predstavili vse, kar morate vedeti o finančnem spremljanju projekta. Ob koncu delavnice boste vedeli, kako si postaviti sistem, ki bo zadostil vašim potrebam in vam ne bo predstavljal prevelikega dodatnega bremena. Tako boste lahko več časa posvetili vsebini, hkrati pa boste »pomirili« svoje donatorje, saj jim boste lahko vedno suvereno povedali, kaj se dogaja z doniranimi sredstvi.

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena začetnikom na nevladniških poteh, pa tudi tistim, ki se že dlje časa ukvarjajo z vsebino in s programi, finančni del pa jim predstavlja nujno zlo. Na delavnici boste spoznali, kako z najmanj dela, brez zapletenih formul, tabel in programov vedno vedeti, koliko denarja še imamo na voljo, kje porabljamo preveč sredstev in kje premalo.

Delavnico bo vodila

Veronika Vodlan je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah uspešno prijavila in pripravila ter vodila več kot 100 domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih projektov.

Prijava

Na delavnico se prijavite prek spodnjega obrazca. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

 

Rok za prijave se je iztekel

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali celotno delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih.

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

 

_____________________

Izvedbo delavnice sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2023 - 2027.

Telefon: 01 542 14 22

e-mail: info@cnvos.si