Studio za raziskavo umetnosti igre - Društvo za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče razpisuje prosto delovno mesto producenta/organizatorja.

Opis del in nalog: organizacija umetniških rezidenc in programov v okviru Delovnega centra za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče, vodenje projektov, fundraising itd.

Izobrazba: visokošolska

Trajanje in vrsta zaposlitve: 12 mesecev polovični delovni čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za polni delovni čas

Dodatna znanja, kompetence, pogoji za zasedbo: delovne izkušnje s področja umetniške produkcije ter domačih in mednarodnih razpisov, poznavanje delovanja umetniških rezidenc, vozniški izpit, odlično znanje angleškega jezika itd.

Iščejo zanesljivo/zanesljivega, ustvarjalno/ustvarjalnega, organizirano/organiziranega, samoiniciativno/samoiniciativnega, iznajdljivo/iznajdljivega, ambiciozno/ambicioznega sodelavko/sodelavca za dolgoročno sodelovanje s perspektivo stalne zaposlitve.

Možnost fleksibilnega urnika in po potrebi bivanja na Kruščah.

Zainteresirane prosijo, da do 30. 6. 2019 pošljejo življenjepis na e-naslov: katja.legin@gmail.com.

 

Studio za raziskavo umetnosti igre deluje kot zavod za kulturne dejavnosti v Ljubljani ter kot društvo, namenjeno umetniški raziskavi, kreaciji, rezidenci in edukaciji v malem zaselku Krušče blizu Cerknice. Delovni center za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče vključuje prostore za umetniško delo in rezidenčno bivanje. Nahaja se na dveh povezanih posestvih z več stavbami, od katerih so nekatere v fazi obnove. Od leta 1996 je Studio realiziral vrsto mednarodnih sodelovanj, programov, edukacij, izmenjav in rezidenc ter od leta 2006 na Kruščah gostil udeležence z vsega sveta.