Mreža evalvatorjev Zahodnega Balkana (WBEN) organizira bienalno III. Regionalno konferenco evalvatorjev z naslovom "Vrednotenje – javna potreba ali politična odgovornost?". Potekala bo od 8. do 9. novembra 2019 v Beogradu.

Slovensko društvo evalvatorjev, ki je soustanovitelj Mreže evalvatorjev Zahodnega Balkana, vabi, da se udeležite konference ali celo prijavite svoj prispevek (v obliki povzetka do ene strani) v slovenskem ali v angleškem jeziku. Rok za prijavo prispevka se izteče 1. avgusta 2019.

Kot so ob obvestilu o konferenci še sporočili iz Slovenskega društva evalvatorjev, bo vaša udeležba prispevala h kakovosti dogodka, ki je za evalvatorje v regiji ključnega pomena zaradi svoje povezovalnosti in odprtosti. Konferenca se doslej že dokazala kot eden najpomembnejših dogodkov za povezovanje evalvatorjev, naročnikov in uporabnikov rezultatov študij vrednotenja učinkov javnih politik v regiji.

Več informacij, prijavnico ter poziv za prispevke najdete na sdeval.si. Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša v predplačilu 50€ (do 15. IX 2019).