Zavod Anima Vita vabi na predstavitev ERASMUS+ projekta Strateškega Partnerstva Wrinkles & Twinkles, ki bo potekala 10. oktobra 2019, med 11:00 in 13:00, v konferenčni dvorani Hiše EU (Dunajska cesta 20, v Ljubljani).

Projekt Wrinkles&Twinkles je pilotni projekt, katerega namen je nudenje kvalitetne psihosocialne podpore mladim (od 7 do 14 leta starosti), ki se soočajo z izkušnjo nastopa nenadne težje bolezni v ožji družini.

Mladim bodo v okviru projekta omogočili brezplačno vključitev v pester program aktivnosti, ki bo obsegal 8 sobotnih srečanj. Le-ta bodo potekala med sredino novembra 2019 in sredino februarja 2020 v prostorih Centra za osebnostni razvoj in psihoterapijo (Zavod CORP), na Trgu MDB 5, v Ljubljani.

Zaenkrat bodo možnost brezplačne udeležbe omogočili 20 mladim udeležencem, ki bodo razdeljeni v dve skupini, glede na starost. Za starše in skrbnike bodo informativna dneva programa izvedli v prostorih Zavoda CORP, 25. oktobra in 8. novembra 2019.

Na dogodku 10. oktobra bodo poleg predstavitve projekta del časa namenili tudi dialogu in medsebojnemu strokovnemu posvetovanju vseh prisotnih. Vabljeni, da se jim pridružite!

Prosijo vas, da jim udeležbo sporočite do vključno 8. oktobra na wrinkles.twinkles@gmail.com. Za več informacij se lahko obrnete na  041-888-799 ali iztok.zver@animavita.si.