Vabljeni na Dneve Olimpijskega komiteje Slovenije – Združenja športnih zvez, ki bodo potekali od 21. do 23. oktobra 2019 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Dnevi OKS – ZŠZ so konferenčni dogodek Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, na katerem bodo naslovili različne teme s področja stanja športa v Sloveniji, razvoja športa za vse, se posvetili kariernemu razvoju športnikov, analizirali povezovanje gospodarstva in športa, predstavili izvajanje Nacionalnega programa športa na lokalni ravni in predvsem omogočili razpravo o perečih vprašanjih ter iskali rešitve na postavljene izzive.

Poleg bogatega konferenčnega dela bosta na dogodku v ponedeljek, 21. oktobra, zvečer tradicionalna dobrodelna prireditev za pomoč športnikom iz socialno šibkih okolij Fundacije za športnike in praznovanje 80. rojstnega dne legendarnega olimpionika Miroslava Cerarja, v torek, 22. oktobra, zvečer pa bodo zaznamovali obletnico ustanovitve Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez 15. oktobra 1991 ter podelili priznanja OKS - ZŠZ.

Več informacij o prijavi in program dogodka najdete na www.olympic.si.